Ostani doma
Novosti / Svijet

Uhićena je

Muž joj je bio u bolnici, a ona je lažirala svoju otmicu i tražila od njega otkupninu. S novcem je išla ravno u kockarnicu

Muž joj je bio u bolnici, a ona je lažirala svoju otmicu i tražila od njega otkupninu. S novcem je išla ravno u kockarnicu
Shutterstock

On se uplašio i mislio kako mu je žena u životnoj opasnosti. Stoga je 4. listopada nazvao policiju i prijavio navodnu otmicu.

Španjolka je lažirala vlastitu otmicu i iskoristila dio otkupnine od 5000 funti koju je platio njen muž kako bi igrala bingo.

Naime, neimenovana 47-godišnjakinja izvela je prijevaru dok je njezin suprug bio u bolnici. On se uplašio i mislio kako mu je žena u životnoj opasnosti. Stoga je 4. listopada nazvao policiju i prijavio navodnu otmicu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U međuvremenu je primao poruke, koje je zapravo slala njegova supruga, a u kojima je pisalo da je oteta. Dobivao je i instrukcije kako platiti otkupninu, piše The Mirror.

Vezana vijest

Policija Rijeka, ilustracija

Igrala je bingo

Policija je angažirala posebnu jedinicu koja se bavi otmicama i koja je ubrzo ustanovila da se radi o lažnoj prijetnji, zahvaljujući snimci na kojoj se vidi kako 47-godišnjakinja podiže novac od otkupnine, a zatim odlazi igrati bingo.

Službenici su je pronašli u kockarnici u Badaloni, u blizini Barcelone. Uhitili su je usred igre binga, a puštena je uz jamčevinu dok je u tijeku kaznena istraga.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!