Ostani doma
Novosti / Svijet

Nevjerojatno

Nitko joj nije najavio soboslikare pa im je presjekla uže na 30. katu: Ostavila ih je da vise

Nitko joj nije najavio soboslikare pa im je presjekla uže na 30. katu: Ostavila ih je da vise
YouTube/Thairath Online

Žena je u srijedu sa svojim odvjetnikom došla u policijsku postaju i nakon što joj je policija pokazala snimke sigurnosnih kamera i dokaze, priznala je krivnju.

Stanovnica višekatnice na Tajlandu presjekla je sigurnosno uže za dva soboslikara, očigledno ljuta što joj nije rečeno da će izvoditi radove, i ostavila ih da vise iznad 26. kata dok ih jedan par nije spasio, priopćila je policija u srijedu. 

Žena se suočava s optužbama za pokušaj ubojstva i uništavanje imovine, priopćila je policija u Pak Kretu, sjeverno od glavnog grada Tajlanda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U priopćenju se ne navodi što je bio motiv osumnjičene da presiječe uže, ali su tajlandski mediji javili da je očigledno bila frustrirana kada su se radnici pojavili ispred njene sobe, a nije imala najavu da će se izvoditi radovi tog 12. listopada, piše NBC News

Snimka koja kruži društvenim mrežama prikazuje kako dva radnika mole stanare na 26. katu da otvore prozor i puste ih unutra. 

Državljanin Mjanmara Song koji je ujedno i jedan od soboslikara, rekao je tajlandskim medijima da su se on i njegova dva prijatelja spustili s 32. kata zbog sanacije pukotine na zgradi.

Vezana vijest

Svađa

Pogledao je prema dolje i...

Kada je stigao do 30. kata, osjetio je da je uže teže. Pogledao je prema dolje i vidio kako mu netko na 21. katu sječe uže. Pokušao je zatražiti pomoć od drugih stanara, ali nitko mu se nije javljao. Treći kolega je nastavio ih pridržavati s posljednjeg kata. 

Stanarka koja ih je spasila, Praphaivan Setsing, rekla je da je njen suprug, Britanac, primijetio jednog od radnika koji je signalizirao pomoć i pozvao ih je kako bi razgovarao s njima.

Uprava zgrade uputila je soboslikare da prijave incident policiji, a 34-godišnja žena je prvo negirala odgovornost, ali je policija poslala otisak prsta s presječenog užetana DNA analizu. 

Žena je u srijedu sa svojim odvjetnikom došla u policijsku postaju i nakon što joj je policija pokazala snimke sigurnosnih kamera i dokaze, priznala je krivnju. Međutim, negirala je bilo kakvu namjeru da ubije radnike. 

Osumnjičena je privremeno puštena i policija će podnijeti kaznenu prijavu sudu u roku od 15 dana, a ona bi mogla da suočiti se sa zatvorskom kaznom do 20 godina ako bude proglašena krivom za pokušaj ubojstva.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!