Ostani doma
Novosti / Svijet

bilo je prekasno

Djevojčicu je bolio trbuh, no roditelji su mislili da izmišlja: Nakon tri tjedna 11-godišnjakinja je umrla

Djevojčicu je bolio trbuh, no roditelji su mislili da izmišlja: Nakon tri tjedna 11-godišnjakinja je umrla
Shutterstock

Ožalošćeni otac je poručio kako se nada da će sudbina njegove kćeri pomoći roditeljima da shvate koliko je važno djecu odvesti na vrijeme kod liječnika

Djevojčica Carly Woods (11) preminula je samo tri tjedna nakon što je zbog boli u trbuhu primljena u bolnicu engleskom Skelmersdaleu. Liječnici su joj dijagnosticirali rijedak rak jetre koji se već proširio na pluća.

Prema pisanju engleskih medija, djevojčica se roditeljima potužila na bol u trbuhu no oni su najprije mislili kako tog dana želi izbjeći odlazak u školu. Kako bol nije prestajala, odveli su je liječniku a liječnički nalazi su, nažalost, pokazali kako djevojčica boluje vrlo rijetkog oblika raka jetre. Rak jetre kakvog je imala djevojčica liječnici obično ustanove jedan ili dva puta godišnje, no najčešće na vrijeme.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za kemoterapiju je već bilo prekasno i liječnici su obitelji morali reći kako za djevojčicu više ništa ne mogu učiniti.

Obitelj je u šoku i još ne vjeruje u sve što se dogodilo. Ožalošćeni otac je poručio kako se nada da će sudbina njegove kćeri pomoći roditeljima da shvate koliko je važno djecu odvesti na vrijeme kod liječnika, piše Express.co.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!