Ostani doma
Novosti / Svijet

FreeBritney

Britney Spears je konačno slobodna! Nakon 13 godina sud je odlučio da joj skrbnik više nije potreban

Vijest o odluci ispred suda u Los Angelesu sretno su dočekali brojni obožavatelji

Službeno je. Skrbništvo nad Britney Spears je prekinuto! Euforija i suze fanova vojske obožavatelja Britney Spears jer sada može živjeti po svojim pravilima.

"Znajući da je kroz ovo prolazila skoro 14 godina ne mogu ni zamisliti koliko se dobro ona osjeća", kaže Ebony Matiere iz Los Angelesa.

Obožavateljima je Britney zahvalila objavom na društvenim mrežama: "Bože, kako volim svoje obožavatelje, ovo je ludo!!! Mislim da ću plakati cijeli dan!!!! Najbolji dan ikada. Hvalite Gospodina. Mogu li dobiti Amen???".

Upravo su obožavatelji 2019. godine, kada je pjevačica otkazala niz planiranih koncerata, bili uvjereni da je Spears prisilno odvedena u psihijatrijsku bolnicu te su pokretom FreeBritney zahtijevali da se njezino skrbništvo prekine.

Vezana vijest

britney

Spears je pod skrbništvom bila od svoje 26. godine

"Na početku su nas nazivali teoretičarima zavjere i ismijavali, no ona je potvrdila sve o čemu smo govorili", kaže Jenny Lindvall.

"Zagovarali smo da živi život po svojim uvjetima i to je konačno moguće. Pažnja koju smo skrenuli na slučaj utjecat će na tisuće, ako ne i milijune ljudi", rekao je obožavatelj Kevin Wu.

Sve je kulminiralo 2008. zbog narušenog mentalnog zdravlja pjevačice. Tada je pravno skrbništvo nad njom dobio njezin otac James. Nije joj dozvoljavao mnoge stvari, od planiranja trudnoće, vjenčanja, slobodnog kretanja kamo želi, do upravljanja svojim novcem.

Najiznenađujući dio rasprave bio je kada je sutkinja rekla da nikada nije bilo izvještaja o tome da Britney nema sposobnost da sama donosi odluke.

Vezana vijest

Britney Spears

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


"Mnogi ljudi su pitali hoćemo li nastaviti istraživati gospodina Spearsa. Odgovor u konačnici ovisi o mojoj klijentici Britney", izjavio je odvjetnik David Glass.

Iako otac Britney Spears tvrdi da je uvijek zastupao interese svoje kćeri, mogao bi se suočiti s tužbom o upravljanju njezinim novcem, a odvjetnik pjevačice želi da policija istraži tvrdnje da je ozvučio njenu spavaću sobu. Britney Spears pod skrbništvom je bila od 26. godine, odluka o prestanku istog dolazi samo nekoliko tjedana prije njezina 40. rođendana. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!