Ostani doma
Novosti / Svijet

TRAGEDIJA na autocesti

U stravičnoj nesreći autobusa u Bugarskoj poginula je i cijela obitelj s malim blizancima

U stravičnoj nesreći autobusa u Bugarskoj poginula je i cijela obitelj s malim blizancima
Facebook

Prema informacijama koje je objavio makedonski premijer, većina poginulih su djeca od 12 do 18 godina i mladi od 20 do 30 godina

Među poginulima u teškoj prometnoj nesreći koja se u jutarnjim satima dogodila na autocesti u zapadnoj Bugarskoj je i cijela obitelj Ahmeti iz Skoplja. Albanski Top Channel javlja kako su poginuli otac Avni (36), majka Xhihan (35) te blizanci Alban i Luan (4).

Vezana vijest

bugarska, nesreća

U požaru autobusa u zapadnoj Bugarskoj poginulo je najmanje 46 putnika, uglavnom turista koji su se vraćali iz Istambula. Među žrtvama je i 12 maloljetnika, uključujući blizance, a poginuo je i vozač autobusa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ravnatelj bugarske policije, Borislav Sarafov, kaže da su mogući uzroci nesreće greška vozača ili tehnička neispravnost autobusa koja za sada nije utvrđena.

Sjevernomakedonska novinska agencija MIA navodi da je poginulo 12 maloljetnika, uključujući blizance. Poginuo je i vozač autobusa.

Vezana vijest

bugarska, nesreća, autobus

Autobus u kojemu je bilo 52 ljudi putovao je autocestom Struma iz Sofije prema Blagoevgradu na jugozapadu zemlje, a do nesreće je došlo kod izlaza za mjesto Bosnek, oko 40 kilometara južno od Sofije, navodi se na mrežnim stranicama televizije BTV.

Djelatnik veleposlanstva Sjeverne Makedonije u Sofiji potvrdio je za BTV da su većina poginulih sjevernomakedonski državljani.

bugarska, nesreća, autobus

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!