Ostani doma
Novosti / Svijet

slučaj je još uvijek misterij

Otkriven uzrok smrti zaručnika Gabby Petito: Njegovo tijelo pronađeno je mjesec dana nakon što je policija pronašla Gabby

Otkriven uzrok smrti zaručnika Gabby Petito: Njegovo tijelo pronađeno je mjesec dana nakon što je policija pronašla Gabby
Instagram

Još uvijek je nejasno što se dogodilo kad je nestala Gabby, a kasnije i Brian

Brian Laundrie izvršio je samoubojstvo, objavio je obiteljski odvjetnik prilikom iznošenja rezultata obdukcije, prenosi CBS.

Podsjetimo, njegovo tijelo pronađeno krajem listopada, nakon što je mjesec dana ranije policija pronašla i tijelo Gabby Petito

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Laundrie je s Petito je krajem lipnja krenula na putovanje iz svog rodnog grada na Long Islandu u New Yorku sa svojim zaručnikom Brianom. Svoje putovanje bilježili su objavama na društvenim mrežama.

Vezana vijest

Gabby Petito

Tijelo Briana Laundrieja pronađeno je u listopadu 

Putovanje je prvo trebalo trajati četiri mjeseca, no Brian se početkom mjeseca sam vratio kući na Floridu. Obitelj Petito prijavila je nestanak Gabby deset dana kasnije. Njeno tijelo je nađeno 19. rujna, a naknadno je utvrđeno da je djevojka zadavljena.

Još uvijek je nejasno što se dogodilo kad je nestala Gabby, a kasnije i Brian. 

Što se Briana tiče, obitelj je prijavila njegov nestanak tijekom vikenda sredinom rujna, rekavši da je otišao na planinarenje 14. rujna i da se više nije vratio. Prije nego što je nestao, policiji nije dao nikakve podatke. Kad se vratio bez zaručnice, nije kontaktirao ni njezinu obitelj ni policiju. Brian i Gabby živjeli su zajedno u kući u North Portu na Floridi.

Tijelo Briana Laundrieja pronađeno je u listopadu u nacionalnom parku na Floridi. Ostaci su identificirani uz pomoć Laundriejevih dentalnih podataka, potvrdio je tada FBI.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!