Ostani doma
Novosti / Svijet

tuga velika

Majka koja je zbog korone ostala bez sina (16): 'Dijete je bilo potpuno zdravo. Nije mi jasno kakav je to virus'

Majka koja je zbog korone ostala bez sina (16): 'Dijete je bilo potpuno zdravo. Nije mi jasno kakav je to virus'
Shutterstock

Majka preminulog tinejdžera ispričala je koliko je korona opasna infekcija koja je za samo nekoliko sati smjestila Srđana u bolnicu

Biljana Z. je izgubila 16-godišnjeg sina koji je preminuo od posljednica koronavirusa nakon što se lavovski borio s koronom na odjelu intenzivne njege u kliničkom centru u Nišu. 

"Nije mi jasno kakav je to virus. Uzeo mi je sina, zdravog i pravog, a mene, bolesnu od tlaka i štitne žlijezde, nije ni pipnuo. Nema pravila. Znao je da će tako završiti, rekao nam je to", rekla je Biljana koja je bez sina ostala prije šest dana. 

Vezana vijest

covid pacijenti

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Majka preminulog tinejdžera ispričala je koliko je korona opasna infekcija koja je za samo nekoliko sati smjestila Srđana u bolnicu.

"Srđan je dobio povišenu temperaturu i boljela ga je glava. Onda je uslijedila upala pluća. Dijete je bilo potpuno zdravo, za života nije primio injekciju. Osim sitnih dječjih prehlada, nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Kada smo vidjeli da je loše, odveli smo ga u dječju covid bolnicu, gde su se doktori brinuli o njemu najbolje što su mogli, ali jednostavno, bolest je takva", kazala je tužna majka, prenosi Kurir

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!