Ostani doma
Novosti / Svijet

STRAVIČNO UBOJSTVO

Bivši vojni komandos do smrti izbo bračni par: Žrtve i optuženi bili u svađi zbog parkinga ispred kuće

Bivši vojni komandos do smrti izbo bračni par: Žrtve i optuženi bili u svađi zbog parkinga ispred kuće
Facebook

Stanovnici su par opisali kao 'vrlo prijateljski nastrojen' i rekli da je, iako je to bila miran kvart, bilo nesuglasica oko parkiranja

Bivši vojnik optužen je za ubojstvo bračnog para koji je preminuo u svojoj kući u selu Somerset, u Engleskoj, dok su im djeca spavala na katu.

Collin Reeves, 34, optužen je za ubojstvo svojih susjeda Stephena Chapplea (36), učitelja informatike, i Jennifer Chapple (33), zaposlenice kafića, prenosi The Guardian.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Unatoč očajničkim pokušajima bolničara, Chapplesovi su umrli od zadobivenih ubodnih rana. Kada je policija stigla, zatekla je djecu žrtava, starosti pet i šest godina, kako još spavaju. Policajci su ih odveli, ne dopuštajući im da vide tijela svojih roditelja.

Glasnogovornik policije Avona i Somerseta rekao je: “Optužili smo 34-godišnjeg muškarca za ubojstvo Jennifer i Stephena Chapplea u Norton Fitzwarrenu u nedjelju. Collin Reeves ostaje u policijskom pritvoru i trebao bi se pojaviti na sudu za prekršaje u Tauntonu”.

Vezana vijest

Policija ilustracija

“Jennifer i Stephen službeno su identificirani ranije danas. Obdukcijom je utvrđeno da su oboje umrli od više uboda nožem”, kazao je. 

Reeves je bio vojni komandos, uloga koja podržava kraljevske marince. 67-godišnjak koji je također uhićen u sklopu istrage pušten je i dalje je pod istragom.

Stanovnici su par opisali kao "vrlo prijateljski nastrojen" i rekli da je, iako je to bila miran kvart, bilo nesuglasica oko parkiranja.

“Policajci specijalisti pružaju podršku obiteljima Jennifer i Stephena i naše misli ostaju s njima ove večeri. Držali smo ih u potpunosti ažuriranim o napretku naše istrage i svjesni su ovog najnovijeg razvoja događaja”, kazao je DI Neil Meade, iz glavnog policijskog tima za istraživanje kriminala.

Vezana vijest

Policija (ilustracija)

“Želio bih podsjetiti i medije i javnost da je kazneni postupak sada aktivan i da Collin Reeves ima pravo na pošteno suđenje”, dodao je.

“Bila je voljeni član osoblja i vrlo ljubazna osoba. I mušterije su je jako cijenile. Shrvani smo. Pamtit ćemo je kao lijepu, dragu i predanu majku i kolegicu. Ovo nas je sve jako pogodilo i čini se iznimno sirovim”, izjavio je Rob Brooks, upravitelj Otter Garden Centra u kojem je radila ubijena.

“Steve je bio fantastičan kolega, briljantan učitelj koji je duboko brinuo o učenicima. On je vodio inovacije u korištenju tehnologije u cijeloj školi, kao i unutar vlastite nastave. Steve će nažalost nedostajati cijelom osoblju i studentima, a naše misli i molitve su u ovom trenutku upućene njegovoj djeci i široj obitelji”, rekao je Gregg Mockridge, ravnatelj škole u kojoj je ubijeni radio.

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!