Ostani doma
Novosti / Svijet

zabava s navijačima

Vučić snimljen na tulumu s navijačima kako pjeva: Palile se baklje, pucalo iz pištolja, a bilo je i hrvatskih hitova

Vučić snimljen na tulumu s navijačima kako pjeva: Palile se baklje, pucalo iz pištolja, a bilo je i hrvatskih hitova
Screenshot Twitter

"Ludilo je na vrhuncu, pucnji iz pištolja u zatvorenom prostoru, u prisustvu predsjednika države!!! Dalje nema!", napisao je Novaković na Twitteru

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić snimljen je kako sa skupinom muškaraca, za koje se vjeruje da su članovi ekstremne grupe navijača "Ultra boys", u jednom beogradskom restoranu na Senjaku pjeva pjesmu "A sad adio". 

Na tulumu se, između ostalog, pjevao i hit Novih fosila "Za dobra stara vremena".  

 

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Snimku je ekskluzivno objavio portal Nova.rs, koji navodi da je na proslavi u Vučićevom društvu navodno bio i Marko Vučković zvani Komandant, jedan od istaknutih vođa spomenute navijačke grupe, a na snimci se, navode, nazire i lik Vučićeva sina Danila te se pretpostavlja da se slavilo njegov rođendan. 

U međuvremenu je Borislav Novaković iz oporbene Narodne stranke na društvenim mrežama objavio video za koji navodi da je 'drugi dio' snimke sa slavlja na kojem je bio Vučić. Na njoj se vidi kako grupa muškaraca pali baklje, a jedan čak puca iz pištolja.

"Ludilo je na vrhuncu, pucnji iz pištolja u zatvorenom prostoru, u prisustvu predsjednika države!!! Dalje nema!", napisao je Novaković na Twitteru. 

No, nema saznanja da je Vučić uistinu bio i na tom dijelu "partijanja". 

 

 

Inače, Vučković je u srbijanskoj javnosti poznat kao jedna od osoba koja stoji iza tvrtke „Ultra kop“ koja se bavi izvođenjem građevinskih radova, osnovane 2015. godine u Beogradu, na adresi stadiona Crvene zvezde i poslovne zgrade u okviru stadiona. Ta tvrtka je postala poznata nakon što je vrtoglavom brzinom uvećavala svoj profit, pobjeđujući na natječajima državnih tvrtki.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!