Ostani doma
Novosti / Svijet

PRIZNAO ZLODJELO

Nijemac se predstavljao kao medicinski stručnjak i kastrirao muškarce na njihov zahtjev, jedan od njih preminuo

Nijemac se predstavljao kao medicinski stručnjak i kastrirao muškarce na njihov zahtjev, jedan od njih preminuo
Shutterstock

Naveo je da je od lipnja 2018. do ožujka 2020. godine kastrirao ili djelomično amputirao genitalije osam muškaraca

Električar iz Njemačke (67), osuđen je na osam godina zatvora zbog kastracije nekoliko muškaraca na njihov zahtjev, prenosi The Guardian.

Sud u Munchenu osudio je muškarca za težak i opasan napad. Prvobitno je bio optužen i za ubojstvo iz nehaja, zbog smrti jednog od kastriranih muškaraca uslijed operacije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Optuženi je pred sudom priznao da je nudio kastracije na sadomazohističkim web stranicama, navodeći da mu je nekoliko muškaraca platilo da bi ih mučio i uklonio im testise.

Te operacije je, kako je rekao na suđenju, izvodio na svom kuhinjskom stolu u mjestu Markt Schwaben, a žrtvama je govorio da je obučen medicinski stručnjak.

Vezana vijest

Hitna, bolnica, Engleska

Naveo je da je od lipnja 2018. do ožujka 2020. godine kastrirao ili djelomično amputirao genitalije osam muškaraca, ali je negirao odgovornost za smrt jednog od njih, koji je umro nekoliko dana nakon operacije.

Tužitelji su tražili 11 godina zatvora za optuženog, zbog nanošenja teških i opasnih tjelesnih ozljeda, dok je obrana zahtijevala da kazna ne bude veća od sedam godina.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!