Novosti / Zanimljivosti

star wars

Meteor ili svemirski brod? Vatrena kugla uhvaćena kamerom iznad Amerike

Meteor ili svemirski brod? Vatrena kugla uhvaćena kamerom iznad Amerike
Twitter

Spektakularna snimka objavljena je i na web stranici Američkog meteorskog društva, koje je privuklo toliko posjeta da je oborilo stranicu

Sjajni meteor, koji se zapalio u Zemljinoj atmosferi, uhvaćen je na kameri automobila pripadnika policije iz Mainea koji su bili u jutarnjoj patroli.

Snimku je zabilježila automobilska kamera naredniak Tima Farrisa nešto prije 1 ujutro i objavljena je na Facebook stranici policijske uprave s hashtagom #StarWars.

"Nikad ne znate što ćete vidjeti dok ste na dužnosti. Narednik Farris pratio je promet dok je bio parkiran ispred centralne vatrogasne stanice i vidio je posjetitelje 'iz udaljene galaksije'. Meteor (ili svemirski brod) snimljen je kamerom oko 50 minuta poslije ponoći. Nadamo se da su posjetitelji prijateljski nastrojeni. Možda su to prijatelji Stephena Kinga koji su došli da ga posjete. Ko god da su, siguran sam da ćemo ih pridobiti jednom sočnom pitom", napisali su u objavi.

Spektakularna snimka objavljena je i na web stranici Američkog meteorskog društva, koje je privuklo toliko posjeta da je oborilo stranicu.

​Do jutra je Društvo izvijestilo o 225 viđenja vatrene kugle, preko sjeveroistoka SAD, do Kanade i New Jerseyja, jer su očevici brzo postavljali svoje fotografije na društvene mreže.

 

Najgledaniji video

Category: 825 - 831

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!