Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

borba protiv okrutnosti

Za svaku pohvalu: prestaju prodavati karte za destinacije na kojima zlostavljaju životinje

Za svaku pohvalu: prestaju prodavati karte za destinacije na kojima zlostavljaju životinje
Thinkstockphotos

Atrakcije kao što su plivanje s delfinima, jahanje na slonu ili timarenje bebe tigra možda zvuči zabavno, ali to je zlostavljanje životinja

Jedna od najvećih web stranica specijaliziranih za putovanja TripAdvisor misli na životinje i njihova prava dok nam pomaže u biranju destinacija za putovanje.

Atrakcije kao što su plivanje s delfinima, jahanje na slonu ili timarenje bebe tigra možda zvuče zabavno, ali to je zlostavljanje životinja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(Foto: Save Elephant Foundation)

Dakle, Trip Advisor neće dopustiti putnicima da rezerviraju karte za lokacije koje drže životinje u zarobljeništvu ili se loše odnose prema zaštićenim vrstama. I sve to kako bi pomogao u borbi protiv okrutnosti prema životinjama.

(Foto: Courtney Vail/WDC)

TripAdvisor je također obećao da će u potpunosti prilagoditi svoju politiku rezervacija do 2017. godine, uz neke promjene koje su vidljive odmah. Oni i njihovi partneri pokreću i edukativnu kampanju s ciljem širenja informacija o dobrobiti životinja i kako se to odnosi na neke od desetinacija. 

Do početka 2017. godine, korisnici će pronaći ikonu šape obliku pored životinjskih atrakcija, s podacima iz udruge PETA.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!