Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

životna priča vrijedna divljenja

Majka četvero djece sama izgradila kuću uz pomoć tutorijala na YouTubeu

Majka četvero djece sama izgradila kuću uz pomoć tutorijala na YouTubeu
Cara Brookins

Nakon dva braka ispunjena nasiljem i nakon što ju je progonio mentalno bolesni muškarac, Cara kaže da se osjećala da njoj i njenoj djeci treba novi početak

Upoznajte Caru Brookins, majku četvero djece koja je napravila nešto zbog čega joj se tisuće ljudi uistinu divi. 

Nakon dva braka ispunjena nasiljem i nakon što ju je progonio mentalno bolesni muškarac, Cara kaže da se osjećala da njoj i njenoj djeci treba novi početak. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Osjećala sam se posramljeno i bojala sam se da moja djeca nemaju samopouzdanja", kaže ova Amerikanka iz Arkansasa. 

Htjela je početi ispočetka, ali na žalost nije si mogla priuštiti novu kuću. No, to je nije spriječilo pa ju je odlučila sama izgraditi. Jedini problem je bio što nije imala nimalo iskustva i znanja u gradnji. 

(FOTO: Cara Brookins) 

Ali nije se obeshrabrila. Digla je kredit od 150.000 dolara za materijale i uz pomoć You Tube turorijala bacila se na posao. Cara i njena djeca (koja su u to doba imala 17, 15, 11 i dvije godine) naučili su kako napraviti temelje, zidove i sve ostalo i na kraju su izgradili kuću s pet spavaćih soba, garažom za tri automobila, velikom trgovinom i kućicom na drvetu!

Posljednjih osam godina obitelj živi u svojoj kući i Cara kaže da su njena djeca sada neustrašiva. Zajednička gradnja kuće ih je zbližila i jači su nego ikad. 

Cara je napisala i knjigu koja će se uskoro naći u prodaji. 

(FOTO: Cara Brookins) 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!