Novosti / Zanimljivosti

ivica i marica

Osmogodišnjak posjeo sestru na suvozačko mjesto pa se odvezli do McDonald'sa

Osmogodišnjak posjeo sestru na suvozačko mjesto pa se odvezli do McDonald'sa
MATTHIAS BALK/DPA /DPA/PIXSELL

Zbog neopisive želje za McDonald'sovim cheeseburgerom osmogodišnjak iz Ohia sjeo je u očev automobil, na suvozačevo mjesto posjeo četverogodišnju sestru i odvezao se

Zbog neopisive želje za McDonald'sovim cheeseburgerom osmogodišnjak iz Ohia sjeo je u očev automobil, na suvozačevo mjesto posjeo četverogodišnju sestru i odvezao se do omiljenog lanca brze hrane, prenijeli su lokalni mediji.

Po pisanju mjesnog lista Weirton Daily Timesa, dječak je naučio voziti gledajući snimke vožnje na YouTubeu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nedjeljno poslijepodne tata je zaspao na katu kuće, a mama utonula u san dok se zajedno s djecom odmarala na kauču u dnevnom boravku. 

Kamere su, piše lokalni list, zabilježile da je mladi vozač bio discipliniraniji od svojih starijih i iskusnijih kolega, propisno se zaustavivši na svim semaforima, sigurno prešavši križanje i željezničku prugu. 

Kad su nakon kilometar i pol duge vožnje brat i sestra stigli do McDonalds'ova "drive-ina", zaposlenici fast-fooda gledali su ih u čudu. 

Istodobno je policija u seocu East Palestine u istočnom Ohiu primila pozive zabrinutih mještana koji su zamijetili dječačića za volanom.

Kad je mlade bjegunce presreo lokalni policajac briznuli su u plač i kazali da su jako željeli jesti cheeseburger, a nisu željeli buditi mamu i tatu. 

Policija nije kaznila dječačića, pa je uspio mirno dovršiti obrok za kojim je toliko žudio. 

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!