Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

Liposukcijska dijeta

Hrvati poludjeli za predsjedničinom dijetom! Članovi Opće opasnosti izgubili 35 kg, probao ju i Halid Bešlić

Prema tom režimu brojne domaće zvijezde izgubile su kilograme

Cijela Hrvatska, čini se, živi na vagi i mijenja životne navike. Što zbog zdravlja, a što zbog estetike, svi su poludjeli za takozvanom liposukcijskom dijetom koja se veže uz zavidnu liniju predsjednice Republike. Mnogi su sljedili njezin primjer, među njima je i Band Opća opasnost koji je ostao bez ukupno 35 kila. 

Zdravi početak dana moguć je i uz 12-satnu smjenu u salonu. Uz zdravlje, Martina je mislila i liniju te je uz pomoć liposukcijske dijete skinula devet kilograma u dva tjedna. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Prvenstveno sam htjela dotjerati liniju, čitala sam malo o toj dijeti i svidjela mi se", kazala nam je vlasnica frizerskog salona Martina Tupek.  

I nije jedina. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović također je uz pomoć iste dijete odlučila tijekom ljeta otrpjeti glad. Nakon što su se pojavile Predsjedničine fotografije iz Bijele kuće u društvu američkog predsjednika Donalda Trumpa i prve dame Melanije Trump, svi su primijetili popriličnu razliku u njezinoj liniji u odnosu na početak mandata.  

Građanima se sviđa ova promjena. No napominju kako predsjednica više ne bi trebala skidati kile.

Liposukcijska dijeta 

Liposukcijska dijeta u pravilu se provodi 10 dana. Domaći šejkovi zamjenjuju doručak i ručak, glavni obrok temelji se na kuhanom povrću, mesu i ribi. Kruh i slatko su zabranjeni, kao i fizička aktivnost. Prema tom režimu brojne domaće zvijezde izgubile su kilograme. Među njima su i članovi grupe Opća opasnost koji su zajedno izgubili 35 kilograma.
 
"Ako ne stanete u svoju prijašnju garderobu iz mlađih dana ili vozilo koje ste vozili do sada, probajte liposukcijsku dijetu, mi jesmo. Ponovno smo u starim stvarima od prije i vozilu koje je isto, a mjesta ima koliko god treba jer smo bili na liposukcijskoj dijeti", rekao je Pero Galić iz Opće opasnosti.  

"Za 15 dana sam skinuo 13 kila! Jednom sam bio 10 dana pa je bilo devet kila pa pet dana i četiri kile. Onda me narod počeo pitati jel to istina? Naravno da je istina", poručio je glazbenik Halid Bešlić.  

U dijetu se kunu i strane zvijezde. Među njima je i glumica Jennifer Aniston. "Počela sam jesti bolje, bolje se brinuti o svome tijelu", kazala je.

Ovakva neklasična dijeta dobra je za liniju, ali se ne preporuča primjenjivati na duge staze, ni predsjednici ni građanima.

Citaj, prati i komentiraj naše price i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!