Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

primarni način monetizacije

Novost na WhatsAppu zbog koje nećete biti baš sretni: Stižu oglasi u 'Statuse'

Novost na WhatsAppu zbog koje nećete biti baš sretni: Stižu oglasi u 'Statuse'
Matija Habljak/PIXSELL / WhatsApp

Potpredsjednik WhatsAppa Chris Daniels potvrdio je The Economic Times kako će uskoro početi s prikazivanje oglasa na kartici za 'Statuse'

Na žalost svih korisnika WhatsAppa, stigla je službena potvrda da su šefovi Facebooka otkrili kako zarađivati i na megapopularnoj aplikaciji za slanje poruka. Ipak je vrijeme da WhatsApp vrati dio od 19 milijardi dolara koliko su za njega dali 2004. godine. Potpredsjednik WhatsAppa Chris Daniels potvrdio je The Economic Times kako će uskoro početi s prikazivanje oglasa na kartici za 'Statuse'. 

"Stavljat ćemo oglase u 'Statuse'. To će biti primarni način monetizacije, ali i prilika da klijenti dođu do ljudi na WhatsAppu", potvrdio je Daniels. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Inače, statusi na WhatsAppu funkcioniraju slično kao Stories (Priče) na Instagramu ili Facebooku ili kao Snapchatu. Korisnici mogu objaviti kratke postove i videa koja nestaju unutar 24 sata. Na Snapchatu se oglasi mogu prikazivati između priča, a Instagram ima sponzorirane objave koje se prikazuju korisnicima. Ne zna se kad će točno ovo stići, a ranije se spominjala sljedeća godina, prenosi USA Today.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!