Novosti / Zanimljivosti

SUBOTOM UJUTRO

Andrej Plenković na Twitteru objavio čudnu šifru: Brzo je nestala, a onda je objašnjenje sve razdragalo

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković uzbunio je društvene mreže

''Gg'' - poruka je to koja je osvanula na premijerovom Twitter računu u subotu ujutro, ali i ubrzo nestala s njega što je poprilično zabavilo korisnike i korisnice te društvene mreže.

Odgonetavanje što je premijer htio reći i kako je došlo do toga ili je riječ samo o zabuni odmah se proširilo ostatkom internetskih bespuća.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mnogima je pao na pamet 'Gg'' kao akronim koji koriste gejmeri i označava dobru igru - dolazi do engleske ih riječi 'good game'' - kojom jedan korisnik hvali drugog i njegovo postignuće u igri, ali moguća objašnjenja bila su različita.

Međutim, ubrzo se pojavilo objašnjenje koje je sve razgalilo. Naime, Plenković je objavio fotografiju kćerkice, koja drži njegov mobitel, uz riječi: Subotom ujutro igram se s tatinim mobitelom. “Gg.” 
 


I dok se neki pitaju je li stvarno malena sama 'skrivila' prvi tvit 'Gg' ili 'preuzela' na sebe možda greškom napisanu objavu
, mnogi roditelji, ali i tete, stričevi, ujne i bake i djedovi te bilo tko s malom djecom u blizini mogli bi sami najbolje ispričati niz zgoda i nezgoda koje su se zbile kad su se mali prstići dohvatili mobilnih telefona.

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!