Novosti / Zanimljivosti

IZBACILI JE PA PRIVELI

S njom se ne biste htjeli naći u avionu: Pijana žena vikala, vrijeđala i pljuvala na putnike

S njom se ne biste htjeli naći u avionu: Pijana žena vikala, vrijeđala i pljuvala na putnike
Screenshot/The Sun

Glasno je prosvjedovala kako ne želi sjediti pored trogodišnjeg djeteta

Pijana putnica izbačena je iz zrakoplova na putu za Las Vegas, a potom i uhićena.

Valerie Gonzalez (32) ušla je u zrakoplov komapnije JetBlue u floridskom Fort Lauderdale koji je letio za Las Vegas, a pored nje je sjedilo dijete (3). Glasno je prosvjedovala kako ne želi sjediti pored trogodišnjeg djeteta nakon što se cijeli dan opijala.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ustala je sa svog sjedala i pronašla drugo slobodno, koje joj više odgovara. Ali ni tu joj se nije sviđao putnik koji je sjedio pored nje pa mu je krenula dobacivati. 

Jedan od putnika u avionu počeo ju je snimati mobitelom, a kad je pijana žena to primijetila, počela je vikati: "Želiš imati hit? Snimaj ovo k****!". Nakon toga počela je pljuvati po putniku koji je sjedio ispred nje, piše The Sun.

Kabinsko osoblje zamolilo ju je da napusti zrakoplov te zaprijetilo da će u pritovnom morati pozivati službe osiguranja.

U izvještaju o njenom uhićenju navodi se i kako je udarila stjuardesu koja joj nije dozvolila ponovni ulazak u zrakoplov, a jedna je putnica posvjedočila i kako ju je pijana Gonzalez udarila po ruci kada jeodbila s njom zamijeniti mjesto u zrakoplovu.

Policija ju je odvela u pritvor na triježnjenje.

 

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!