Novosti / Zanimljivosti

Ipak se može

Dok 'veliki' kupuju nove, 'mali' kupio polovni auto: 'Djelatnici gradske uprave već ga isprobavaju'

Dok 'veliki' kupuju nove, 'mali' kupio polovni auto: 'Djelatnici gradske uprave već ga isprobavaju'
PIXSELL, arhiva, Facebook

'Stari, poslije popravka, ostaje za gradske potrebe i bliže lokacije', poručio je gradonačelnik Bišćan

I dok se 'veliki' često vole pohvaliti novim voznim parkom koji uključuje skupocjene, ali nove automobile, 'mali' gradobnačelnik pohvalio se proširenim voznim parkom svoje gradske uprave koja je bogatija za još jedan polovni automobil. 

Na svojem Facebook profilu, gradonačelnik Hrvatske Kostajnice, Dalibor Bišćan objavio je kako su nakon završenog postupka javne nabave zaposlenici u kontroli polovnog automobila kupljenog za potrebe gradske uprave. 

"Volio bih informirati svoje sugrađane da su nakon završene javne nabave, zaposlenici trenutno u kontroli polovnog automobila koji smo kupili za gradsku upravu. Stari, poslije popravka, ostaje za gradske potrebe i bliže lokacije. Umjesto kupovine novog automobila, dali smo si truda i pronašli polovni automobil koji zadovoljava naše potrebe, ali i sigurnosne standarde, te vjerujemo da će nas sa pređenih 60.000 km, služiti još mnogo godina i uz mnogo putovanja osigurati još više državnih sredstava za sufinanciranje projekata u Hrvatskoj Kostajnici", napisao je gradonačelnik Hrvatske Kostajnice na svojem fecebook profilu.

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!