Novosti / Zanimljivosti

Usred noći

VIDEO Nadzorne kamere snimile dječaka koji piše zadaću ispod ulične lampe, objašnjenje će vas slomiti

VIDEO Nadzorne kamere snimile dječaka koji piše zadaću ispod ulične lampe, objašnjenje će vas slomiti
Screenshot/YouTube

Snimka je postala popularna nakon što ju je policija podijelila na društvenim mrežama

Lokalna policija Perua objavila je videosnimku s nadzornih kamera koja će vam slomiti srce. Snimku koja prikazuje 12-godišnjaka kako sjedi na ulici pod stupom javna rasvjete do sada je pogledalo više od 5 milijuna ljudi. 

Snimka je postala popularna nakon što ju je policija podijelila na društvenim mrežama. Dječak Víctor Martín Angulo Córdoba pohađa šesti razred u mjestu Mocheu u Peruu, a uočen je na snimkama nadzornih kamera koje prikazuju kako tijekom noći sjedi ispod stupa javne rasvjete i piše domaću zadaću.

Policajci, koji su bili u ophodnji, obišli su dječaka. 12-godišnjak je, kada su ga zatekli, u ruci držao knjigu tražeći najbolji položaj za čitanje pod javnom rasvjetom. Pisao je domaću zadaću jer njegova obitelj nema struju. 

Dirnuti pričom ovog dječaka, policajci su odlučili javno objaviti video, piše Odditycentral.com. 

Dječaka i njegovu obitelj posjetio je gradonačelnik Mocheua, Artur Fernández Bazán. Obećao je kako će dječakovoj obitelji uvesti struju.

"Nadam se da će mi pomoći, tako da ne moram izlaziti van kako bi napravio domaću zadaću. Želim postati policajac, zaustaviti korupciju i pomoći svojoj obitelji", rekao je dječak.

"Jednog mi je sin rekao: Ako nastavim čitati pred svijećom, izgubit ću razum! Bolje da izađem van kako bi dovršio zadaću", rekla je majka dječaka, Rosa Angulo Córdoba za Panamericana TV.

Dodala je kako njezin sin školu shvaća vrlo ozbiljno, da je iznimno odgovoran i da ima dobre ocjene te kako svakodnevno pomaže u obavljanju poslova oko kuće, a čuva i ovce.

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!