Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

Bizarno da ne može bizarnije

Uveli struju na groblje pa im stigla TV pretplata: 'Mrtve ne zanima što rade Milijana i Milojko u Parovima!'

Uveli struju na groblje pa im stigla TV pretplata: 'Mrtve ne zanima što rade Milijana i Milojko u Parovima!'
pixabay.com

'Na ovom mjestu nije potreban ni 'peoplemetar' jer je 'gledanost sigurno mala'

Kad su mještani sela Lisice u Donjem Dragačevu uvodili struju u kapelu, nisu ni slutili da će im to donijeti i račun za, vjerovali ili ne - televizijsku pretplatu.

Oni se protiv računa, koji uistinu nije visok, bune iz principa, i kažu da 'njihovi mrtvi ne bi gledali turske serije ni kada bi mogli'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ilija Domanović, predsjednik je sela i on podržao je lokalnog svećenika i mještane u zahtjevu da se na njihovom groblju ukine plaćanje ove takse jer - tko na groblju gleda televiziju?

Uvjeren je kako njegovog pretka, koji je pokopan prije 274 godine, 'uopće ne zanima što rade Milojko i Milijana u Parovima", piše Kurir.

"Nelogično je i besmisleno da tamo gdje su mrtvi i tamo gdje nema niti jedan televizor stiže račun za pretplatu. Ja to plaćam već tri godine i to je bacanje novaca", ispričao je Ilija za emisiju Nećete vjerovati.

 

Mještani sela Lisice kažu kako njihove pretke sigurno ne zanimaju turske serije, rijaliti programi i trenutna politička situacija u Srbiji, a u šali dodaju da na ovom mjestu nije potreban ni 'peoplemetar' jer je 'gledanost sigurno mala'.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!