Novosti / Zanimljivosti

PRVI NA REDU JE ZAGREB

Napokon se i to dogodilo! Omiljeni restoran brze hrane od sutra uvodi dostavu

Napokon se i to dogodilo! Omiljeni restoran brze hrane od sutra uvodi dostavu
Pixsell, Pixabay

'Već smo prije dvije i pol godine bili zainteresirani za uvođenje dostave'

Ljubitelji brze hrane, posebno one koju nudi McDonald's, napokon dolaze na svoje jer se od 2. srpnja uvodi dostava! To je ono što je taj lanac restorana propuštao omogućiti u posljednjih gotovo četvrt stoljeća, koliko postoji u Hrvatskoj.

Kao piše tportal, Zagrepčani će prvi imati priliku naručivati hranu iz McDonald'sa na svoje adrese. No, najprije će to biti moguće iz samo tri zagrebačka restorana - Pothodnik, Vrapče i Kvaternikov trg. Nakon toga trebalo bi krenuti daljnje širenje. Također, dok se u svijetu dostava obavlja sustavom zvanim McDelivery, u Zagrebu će biti druga priča.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Već smo prije dvije i pol godine bili zainteresirani za uvođenje dostave. Međutim u Hrvatskoj nije bilo dostavnih tvrtki koje su mogle odraditi to na vrhunskoj razini. Sad na tržištu imamo tri igrača koji mogu zadovoljiti naše zahtjeve. Radi se o Glovu, Woltu i Pauzi. S Glovom i Woltom surađujemo u drugim državama i krenut ćemo prvo s Glovom. Trebat će nam neko vrijeme da se operativno posložimo, a zatim ćemo vidjeti hoćemo li uključiti suradnju s još jednom ili dvije tvrtke", kazao je za tportal Pavel Pavliček, direktor tvrtke Globalna hrana, nositelja franšize McDonald’sa u Hrvatskoj.

Napomenuo je i da se od ovog noviteta očekuje povećanje poslovanja, što je logično. Dakle, nakon što je u Zagrebu KFC omogućio dostavu, koju godinu kasnije na to se odlučio i McDonald's. Ne treba sumnjati u uspjeh tog projekta jer taj lanac restorana brze hrane iz godine u godinu bilježi rast prihoda.

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!