Novosti / Zanimljivosti

S roditeljima na ljetovanju

Nesvakidašnja narudžba na šanku: Trogodišnjakinja šokirala konobare i nasmijala goste koktel bara

Nesvakidašnja narudžba na šanku: Trogodišnjakinja šokirala konobare i nasmijala goste koktel bara
Twitter

Njegova priča izazvala je mnoštvo pozitivnih reakcija, što je u konačnici ispala i odlična reklama za hrvatski turizam

Dubrovački konobari ostali su oduševljeni kad im je za šank nonšalantno sjela trogodišnja djevojčica iz Velike Britanije pa naručila bocu mlijeka. Kad su joj rekli da mlijeko imaju samo u čašama, ležerno je odgovorila da može i to.

"Moja kći je nešto sasvim drugo... Rekli smo joj (roditelji, op.a.) da u torbi više nemamo mlijeka pa je odlučila stvari uzeti u svoje ruke. Izašla je iz bazena i otišla prema šanku, popela se na visoki stolac pa naručila mlijeko", podijelio je na Twitteru oduševljeni otac Ben Anderson postupak svoje trogodišnje Myle, popraćen videom.

 

 

Dodao je i da su konobari pomogli Myli da siđe s barskog stolca i vrati se roditeljima, a pritom joj čašu mlijeka nisu naplatili.

"Vratila se na bazen sva ponosna jer je dobila što je htjela, a mlijeko je potom podijelila s bratom Arlom i sestrom Esmé", kazao je otac Ben.

Njegova priča izazvala je mnoštvo pozitivnih reakcija, što je u konačnici ispala i nova odlična reklama za hrvatski turizam, odnosno, za Dubrovnik u ovom slučaju.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr! 

Reci što misliš!