Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

26.listopada

Dodatne ulaznice puštene u prodaju za koncert Miše Kovača u Areni Zagreb

Dodatne ulaznice puštene u prodaju za koncert Miše Kovača u Areni Zagreb
Promo

Donje tribine skoro pa rasprodane, u prodaju pušten dodatni kontigent VIP ulaznica te dio gornjih tribina

Koncertna jesen u Zagrebu je popunjena, mnogobrojni izvođači i bendovi su najavili svoje koncerte, ali publika s velikim nestrpljenjem isčekuje koncert velikana hrvatske glazbe – Miše Kovača, koji će se održati u zagrebačkoj Areni 26.listopada. Donje tribine skoro su pa rasprodane te su organizatori pustili u prodaju dodatni kontigent VIP ulaznica za one najvatrenije obožavatelje, koji žele biti što bliže svom omiljenom pjevaču, te dio gornjih tribina.

Mišo Kovač svojevrsni je kulturološki i sociološki fenomen kojeg obožava publika od 7 do 77 godina. Uz njegove pjesme rasle su generacije, tako da ne postoji osoba koja nije čula za hitove kao što su 'Ako me ostaviš', 'Ti si pjesma moje duše', 'Ostala si uvijek ista', 'Poljubi zemlju', 'Dalmatino', 'Svi pjevaju, ja ne čujem', 'Drugi joj raspliće kosu', 'Nikoga nisam volio tako' i 'Dalmacija u mom oku'. Upravo će te pjesme s njim pjevati publika na velikom zagrebačkom koncertu 'Samo nas nebo rastavit može' 26. listopada u Areni Zagreb.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice za zagrebački koncert Miše Kovača ne smijete propustit. Budite dio povijesti i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme putem sustava Eventim. 

Reci što misliš!