Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

Hit na Fejsu

Kapa do poda, učiteljice! Majku oduševio komentar koji je ostavila ispod sastavka njezine kćeri

Kapa do poda, učiteljice! Majku oduševio komentar koji je ostavila ispod sastavka njezine kćeri
Facebook/PIXSELL

Učiteljica je sastavak ocijenila ocjenom 'odličan', ali je ostavila i poruku koja će zasigurno motivirati učenicu da se nastavi truditi

Posljednjih tjedana u Hrvatskoj nastavnici štrajkaju. Nastavnici tvrde da su premalo plaćeni te da neće odustati od svojih zahtjeva. Razmišljanja javnosti su podijeljena. Neki ih podržavaju, a neki smatraju da su im primanja i više nego dobra. No, kako štrajk odmiče, gomilaju se neodrađeni dani kao i gradivo pa je sve više roditelja koji brinu kako će se naposlijetku sve prelomiti preko leđa učenika odnosno djece koja će nastavu morati nadoknađivati ili subotama ili će im biti produžena školska godina.

Ipak, ova učiteljica iz Osijeka je svojim komentarom ispod sastavka učenice, pokazala kako dobar učitelj može itekako motivirati svoje učenike.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Fotografiju je na svom Facebook profilu objavila majka učenice uz komentar:

'Kad ti dijete dođe iz škole i pokaže komentar učiteljice na sastavak kojeg je napisala, krene suza radosnica jer vidiš koliko je dobrih učitelja koji potiču, motiviraju, ohrabruju učenike u njihovom svakodnevnom školskom životu. Takvim učiteljima treba odati priznanje, takve treba nagraditi jer su oni sami nagrada djeci. Kapa do poda učiteljice!'

Učiteljica je, naime, sastavak ocijenila ocjenom 'odličan', ali je ostavili i poruku koja će zasigurno motivirati učenicu da se i dalje nastavi truditi.

Komentar učiteljice glasi:

'Obožavam tvoj stil pisanja. Kada bude promocija tvoje knjige, jednu pozivnicu sačuvaj za mene.' 

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!