Novosti / Zanimljivosti

USKOČILI U SREDNI VIJEK

Domišljati Slavonci nisu pobjegli u Njemačku, nego u prošlost

Domišljati Slavonci nisu pobjegli u Njemačku, nego u prošlost
Promotivna fotografija/Gordan Trtanj

Garavi su uskočili u srednjovjekovne kostime i napravili pravi tulum

Garavi opet iznenađuju. Tamburaši koji su postali sinonim za kreativne glazbenike opet su osmislili kako napraviti dobar posao i zabaviti naciju.

Naime, kako je u Hrvatskoj vječito problem oko nekih neriješenih stvari iz prošlosti, ova tamburaška šestorka odlučila je pobjeći u srednji vijek i malo se odmoriti od svakodnevice, ali odmoriti i svoju publiku željnu dobrih pjesama za tulume. 

Opet podižu sve na noge

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime Garavi opet dižu sve na noge. Njihova nova pjesma ''Raj'' prava je poslastica za fešte, a glazbu i tekst napisao je Mirko Šenkovski – Geronimo, dok je za aranžman bio zadužen Denis Marguš, a sve pod producentskom palicom Zvonimira Domazeta. Video spot je snimljen u Baranji u Kneževim vinogradima, u Kneževoj kušaonici, a redatelj i snimatelj spota je Mario Šulina.

Dečki su dugo razmišljali kako napraviti drugačiji spot, a kako svakodnevno prate situaciju u našoj zemlji odlučili su napraviti show tako što će nakratko pobjeći od stvarnosti. Uskočili su u srednjovjekovne kostime i napravili pravi tulum! Pjesma se zove Raj, ali bit će ovo i pravi raj za uši za sve one koji vole tamburaški pop izričaj.

Inače, treba i napomenuti kako ovi veseli Slavonci više ništa ne prepuštaju slučaju. Nedavno su ostvarili suradnju s modnom stilisticom Almom Premerl Zoko koja ih je sredila za njihove najnovije fotografije pa će tako ovi tamburaši od sada biti i pravi manekeni u javnosti.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!