Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

s legendarnim rukavicama

Bernie Sanders stigao i u studio RTL Direkta, Šprajc: 'Najbolje da sad završimo emisiju'

Inače, neki online katalozi već oglašavaju rukavice za koje tvrde da su identične Bernijevim i naplaćuju ih po 85 dolara.

Ako ste korisnik ikoje drušvene mreže, nema šanse da su vas ovih dana zaobišle rukavice Berniea Sandersa

Milijuni memova, gifova, viralnih pošalica i smicalica napravljeno je nakon što je Sanders zasjao na inuguraciji Joe Bidena

Vezana vijest

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Demokratski senator socijalističkih svjetonazora i Bidenov protukandidat na unutarstranačkoim izborima inauguraciju je pratio sjedeći na sklopivom stolcu, zabundan u debelu zimsku jaknu, prekriženih nogu i ruku s pletenim zimskim rukavicama prigodnog uzorka za koji smo već zaboravili da postoji. Njegov modni izričaj u sekundi je postao viralni hit s lavinom fotomontaža, pa je njegova pojava zabiljeržena diljem svijeta:  od Jalte do Markova trga.

Sandersove rukavice postale su toliko popularne da je 42-godišnja učiteljica Jennifer Ellis koja je Sandersu sašila i poklonila rukavice prije 4 godine, sada zatrpana narudžbama. Dosad je već dobila 13 tisuća mailova od ljudi koji ih žele kupiti. No ona neće u biznis, nego kaže eto ostaje učiteljica.

Vezana vijest

Inače, neki online katalozi već oglašavaju rukavice za koje tvrde da su identične Bernijevim i naplaćuju ih po 85 dolara. 

Tko zna gdje bi se Sanders još mogao pojaviti pa najbolje da sad završimo emisiju, poštovani gledatelji hvala na pozornosti i laku vam noć i naravno, ne zaboravite, ako ste dobri i poštujete mjere možda načas ugledate i Štrumfove, rekao je na kraju Zoran Šprajc

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!