Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

nova sezona popularnog showa

U RTL Direktu gostovao je poznati chef Ivan Pažanin: 'Mislim da je lockdown već otišao predaleko'

Snimanje u doba korone opisao je kao teško i pod posebnim mjerama

Počela je nova, 8 sezona RTL-ovog kulinarskog show-a, scenaristi kažu da će to biti dosad najuzbudljivija sezona, naime pred članove žirija Tomislava Špičeka, Ivana Pažanina i Željku Klemenčić u prvoj fazi fazi eliminacije dolazit će jela za koja neće znati tko ih je pripremio.

Inače kuhanje je u doba lockdowna mnogima postalo jedna od omiljenih zanimacija, a učenje novih recepata i svladavanje drugačijih tehnika odličan način za razbibrigu,  a kako Tri dva jedan u nudi i učenje i zabavu i razbibrigu nije ni čudo da je postao najpopularniji takav show na ovim prostorima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedan od članova žirija, chef Ivan Pažanin, u RTL Direktu se pohvalio početkom nove sezone. Naime, Pažanin smatra kako je prva epizode nove sezone odlično prošla. 

''Mislim da kroz hranu ide duša čovjeka i da se to najbolje osjeti u onaj prvi moment'', rekao je chef Ivan Pažanin.

Snimanje u doba korone opisao je kao teško i pod posebnim mjerama. Primijetio je kako sada zbog lockdowna više ljudi kuha, ali kaže kako se ljudi s nečim moraju ''opteretiti''. 

''Vidjet ćemo i u emisiji da je lockdown napravio dobru stvar i iznjedrio prave kuhare'', komentirao je Pažanin. 

No lockdown je imao teške posljedice za one kojima je kuhanje profesija.

Vezana vijest

splitski chefovi

''Mislim da je ovo jedna teška situacija. To je sve već otišlo predaleko. Krajnje je vrijeme da se nešto ozbiljno poduzme iako ako se mene osobno pita, zdravlje je na prvom mjestu. No ako nećeš umrijeti od korone, umrijet ćeš od gladi. Ja bi to tako rekao'', rekao je Pažanin. 

''Mislim da se moramo svi lijepo sabrati. Dolaze lijepa vremena. Moramo znati datum otvaranja. Mislim da će to pomoć svim  ugostiteljima i moramo ići prema cilju da se pripremimo za nekakvu sezonu, i da se probamo ekonomski stabilizirati'', dodao je poznati chef.

Podržava da se za početak barem otvore terase, posebice za one koji su uz more. On je u fazi otvaranja svog restorana i teško je, jer se ne može ništa pripremiti. Volio bi kad bi Stožer barem mjesec dana unaprijed poručio kada će se što otvoriti. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!