Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

opasnosti filtera

Ovaj VIDEO morate pogledati! Urnebesno suđenje putem videopoziva: 'Suče, tu sam. Nisam mačka'

Ovaj VIDEO morate pogledati! Urnebesno suđenje putem videopoziva: 'Suče, tu sam. Nisam mačka'
Sreenshot

Odvjetniku je osoblje pokušalo pomoći s uklanjanjem filtera, ali bezuspješno

Odvjetnik Rod Ponton iz Teksasa slučajno je ostavio uključen filter mačića tijekom videokonferencijskog poziva sa sucem, prenosi The Guardian. Na kraju je na upit suca zašto mu se obraća digitalni mačić odgovorio: "Uživo sam ovdje. Nisam mačka."

Suočen s pravnom raspravom sa slatkim, ali zabrinutim mačićem, sudac Roy Ferguson rekao je Pontonu: "Vjerujem da vam je uključen filter u postavkama videozapisa".

Vezana vijest

Zoom

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tada Ponton (mačić) panično prekida Fergusonu: "Čujete li me, suče?", a Ferguson odgovara: "Čujem vas. Mislim da je to filter". Odvjetniku je osoblje pokušalo pomoći s uklanjanjem filtera, ali bezuspješno. Pokušao je objasniti sucu i zabrinuto rekao: "Uživo sam ovdje. Nisam mačka."

Sudac je tweetao: "Ako vam je dijete koristilo računalo, provjerite postavke"

Ferguson je odlučio iskoristiti primjer ljudske (mačje) pogreške kao poučan trenutak. Napisao je na Twitteru: "Ako vam je dijete koristilo računalo, prije nego što se pridružite virtualnom sudskom saslušanju, provjerite postavke kako biste bili sigurni da su vam svi filteri isključeni".

Koronavirus je izazvao mnoge računalne nezgode jer su se mnogi djelatnici morali suočili s radom od kuće. No, preobrazba odvjetnika u mačku jednostavno je predodređeno za vječnu internetsku slavu.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!