Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

viralni hit

Svjetski slavni odvjetnik: 'Nisam znao da me Zoom može pretvoriti u mačku. Nisam znao da me mačka može pretvoriti u slavnu osobu'

Svjetski slavni odvjetnik: 'Nisam znao da me Zoom može pretvoriti u mačku. Nisam znao da me mačka može pretvoriti u slavnu osobu'

Videozapis Roda Pontona koji se pojavio kao mačka tijekom virtualne sudske sjednice je pregledan nekoliko milijuna puta

Odvjetnik iz Teksasa koji je zbog nezgode s mačjim filterom na Zoomu tijekom online sudskog ročišta postao internetska senzacija, kaže da je iznenađen globalnom reakcijom.

Videozapis Roda Pontona koji se pojavio kao mačka tijekom virtualne sudske sjednice je pregledan nekoliko milijuna puta. "Jednostavno sam se morao smijati sam sebi zajedno sa svima ostalima", kaže Pontona.

Vezana vijest

Online poziv

'Sve se dogodilo u nekoliko sati'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nisam znao da me Zoom može pretvoriti u mačku. Nisam znao da me Zoom mačka može pretvoriti u internet slavnu osobu, ali sve se dogodilo u samo nekoliko sati", rekao je za BBC. Objasnio je da se služio računalom svoje tajnice kad je iskočio filter, zamijenivši mu lice bijelim mačićem s velikim, zabrinutim očima.

"Kad sam ušao u Zoom, sve mi se činilo u redu - iskočila mi je slika, bio sam u čekaonici sa sucem. Ali kad je sudac započeo, nestao sam i umjesto mene se pojavila mačka", objasnio je odvjetnik.

Sudac Roy Ferguson prihvatio podijelio je video na društvenim mrežama, savjetujući ljude da provjere imaju li uključene filtere prije pridruživanja virtualnim raspravama.

"Mislim da svatko tko se ikad borio s računalom ili Zoomom može prepoznati da se takve stvari mogu dogoditi", rekao je Ponton koji je prvotno bio zabrinut zbog količine telefonskih poziva i e-mailova nakon viralnog videozapisa.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!