Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

Pitoni u ljubavnom zagrljaju

Sirove strasti u Zoološkom vrtu. Snimili smo pitone koji se bez prestanka pare već punih osam dana

Johan i Jaca bez srama to rade baš u uredu ravnatelja zoološkog vrta

Pitoni u zagrebačkom zoološkom vrtu su neumorni. Pare se već osam dana u komadu, bez prestanka. Sirovim strastima pitona Johana i pitonice Jace iznenadila je i zmijočuvare.

Kažu nam da parenje inače traje nekoliko sati, ali ovakav ljubavni klinč se rijetko viđa. Poslije seksualnog maratona, ženka bi nakon šest do osam tjedana trebala poleći 10 do 20 jaja u svoju kućicu u terariju. Plodove njihove ljubavi posjetitelji će moći vidjeti kasnije ove godine. Pitone koji i dalje slave Valentinovo, u ljubavnom je zanosu vidjela cijela Hrvatska, a Johan i Jaca bez srama to rade baš u uredu ravnatelja zoološkog vrta. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ovo su Johan i Jaca. Johan je inače stanovnik ove kancelarije, moje kancelarije. Mi smo zajedno već nekoliko godina. Jaca mu je došla na parenje. Inače je posjetitelji mogu vidjeti u tropskoj kući. I ovo već traje osam dana. jako su se svidjeli jedno drugome i ovako su isprepleteni. Oni su inače arborealne zmije i žive na drveću i očito da je uspjelo i kliknulo između njih. Johan ima posebno zanimljivu boju. Osim ove zelenkaste boje sa bijelim i žutim pjegicama, Johan ima i ovaj tirkizni dio. Tako da u ovom ljubavnom klinču možete po tom tirkiznoj boji prepoznati kooji dio tijela je tu od JOhana koji dio od Jace", rekao je Damir Skok, ravnatelj zagrebčkog Zoološkog vrta. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!