Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

premium sadržaji

RTL pokrenuo najveću online videoplatformu u Hrvatskoj: RTL Play Premium

Preuzimanje aplikacije je potpuno besplatno, a korištenje usluga Premium verzije dolazi u dva paketa

Noviteti na RTL-u - stižu ekskluzivni sadržaji, uz klasike! U svega nekoliko klikova do hollywoodskih, domaćih, regionalnih i turskih hitova na najvećoj online videoplatformi u zemlji - RTL Play Premiumu. 

Trendovi koji se već godinama događaju na zapadu

Više od 5 tisuća sati sadržaja dostupno je u svakom trenutku. Preuzimanje aplikacije je potpuno besplatno, a korištenje usluga Premium verzije dolazi u dva paketa. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Šarolik sadržaj i nova raziIna sloboda za sve - imali 4 ili 84. RTL Play Premium vodi u svijet najveće digitalne videoteke u Hrvatskoj.

Od serija poput Milijun malih stvari, Zašto žene ubijaju, dobitnice 9 Emmyija Schitt's Creek, realityija Love Island do turskih sapunica, među njima i klasik - 1001 noć. 
Ima i regionalnih serija, ali i dječjeg programa koji je sinkroniziran na hrvatski jezik. 

"Bilo kad, bilo gdje, najbolje serije i najbolji filmovi. To su trendovi koji se već godinama događaju na zapadu u Americi i zapadnoj Europi. Cilj je dovesti trendove u Hrvatsku i i pružiti hrvatskim gledateljima da na taj način konzumiraju sadržaj", kazao je voditelj poslovne strategije Nino Štambuk.

Vezana vijest

rtlplay

Uz pomoć RTL grupe - globalno, a naše

Aplikacija se skida jednostavno. Za sada je to napravilo više od milijun ljudi. Objasnio je to i Enis Bešlagić svojoj tetki. 

"Tetkice molim te slušaj me pažljivo, prvo skineš sebi aplikaciju RTL Play i onda kreiraš korisnički račun i to radiš preko maila ili preko Facebooka i onda odabereš paket koji ti želiš", objasnio je Enis Bešlagić. 

Cijena prilagođena hrvatskom potrošačkom džepu

"Početna cijena od 29 kuna je cijena paketa koji ipak nešto košta i u njemu se nalazi jako puno dodatnog sadržaja, a postoji i paket od 45 kuna gdje na sve ono što smo imali za 29 imamo i dodatne sadržaje primjerice Eurosport 1, Eurosport 2", pojasnio je voditelj poslovne strategije Nino Štambuk

Pogodnost je to za one u Premiumu, na kojem će svakoga tjedna izlaziti novi omiljeni sadržaj, čak i bez reklama. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!