Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

EKSKLUZIVNO NA RTL-U

Na RTL-u najiščekivaniji intervju godine, a prije toga pročitajte brojne reakcije na šokantna priznanja odbjeglog kraljevskog para

Šokantna priznanja odbjeglog kraljevskog para jedan je od najvećih skandala koji je zatresao kraljevsku obitelj

Cijeli svijet ne prestaje govoriti o najiščekivanijem intervjuu godine - onom Oprah Winfrey s Meghan Markle i princem Harryjem koji je noćas prikazan u Americi. Od rasizma u palači do narušenog mentalnog zdravlja - dvosatni intervju šokirao je javnost otkrivši tamnu stranu Kraljevskih dvora. Tek će ga večeras pogledati Britanci, a TV spektakl odmah iza vijesti ekskluzivno donosimo i na RTL-u.  

Šokantna priznanja odbjeglog kraljevskog para jedan je od najvećih skandala koji je zatresao kraljevsku obitelj. Već od jutra sve su oči uprte u Backinghamsku palaču.

"Da budem iskrena, moja glavna reakcija bila je šok. Razgovor je išao puno dalje nego što sam očekivala i bio je puno osobniji, kako sami Harry i Meghan, tako i u odnosu na članove kraljevske obitelji. Činilo se kao se rješavaju računi na osobnoj razini s članovima obitelji", rekla je Emily Nash, stručnjakinja za kraljevsku obitelj. 

Vezana vijest

Princ Harry i Meghan Markle

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Otkrivši svoju stranu priče o tome što se događalo iza zatvorenih vrata palače, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa uvelike su poljuljali ugled kraljevske obitelji. Najviše je šokiralo priznanje da su članovi obitelji bili zAbrinuti koliko će tamna biti boja kože njihova djeteta, kao i to što su navodno odbili Meghan kad je tražila pomoć zbog narušenog mentalnog zdravlja.

"Mislim da su pustili vraga s lanca. Da su ovakve optužbe iznijete protiv neke tvrtke, vodila bi se istraga. A sada je riječ o jednoj od najvećih tvrtki, jednom od najvećih svjetskih brandova", rekao je Nick Bullen, glavni urednik televizije True Royalty.

Prvi intervju Meghan Markle i princa Harryja otkako su odstupili od kraljevskih dužnosti, mnogi su opisali kao povijesni za kraljevsku obitelj o kojem će se govoriti još mjesecima, pa i godinama.

"Mislim da će ovaj intervju s Oprah doista oblikovati percepciju građana o palači i kraljevskoj obitelji", rekao je Darcy Schild, suradnik urednika magazina Insider.

Britanske novine Sunday Times, pozivajući se na anonimni izvor, tvrde da kraljica intervju nije gledala, niti će to učiniti.

"Navodno su pomoćnici jutros morali informirati Kraljicu o sadržaju intervjua. Ostali su budni kako bi to gledali. Bio je to neugodan i duboko uznemirujući sastanak uz doručak. Pitanje je što će Kraljica misliti o svemu tomu dok njezin suprug, vojvoda od Edinburgha, leži u bolnici teško bolestan oporavljajući se od operacije srca", rekla je Katie Nicholl, stručnjakinja za kraljevsku obitelj. 
Iako će intervju u Britaniji biti emItiran tek večeras, brojni građani već su zauzeli stranu: "Mislim da su trebali šutjeti i živjeti svoje živote, ostati ondje i ako ne žele biti u kraljevskoj obitelji, to je njihova stvar", "Harry je hrabar što je odveo svoju obitelj odavde na sigurno", "Princ Philip nije dobro, još je u bolnici, Kraljica ima već dovoljno briga".

"Kraljica intervjua" kako nazIvaju Oprah ovaj ekskluzivni razgovor dogovarala je tri godine. Koliko je velik interes javnosti govori i činjenica da ga ne smije prenositi nijedna medijska kuća koja nema prava. Intervju se prenosi u samo 10 zemalja - uključujući i Hrvatsku. I to na RTL-u.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!