Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

čuda su moguća

Nova hrvatska milijunašica: 'Ne vjerujem da ću ponašanjem otkriti da sam baš ja osvojila'

Nova hrvatska milijunašica: 'Ne vjerujem da ću ponašanjem otkriti da sam baš ja osvojila'
Emica Elvedji/PIXSELL

Milijunašica iz Daruvara došla je po osvojene milijune

Daruvar se upisao na "kartu sretnih gradova" u kojeg je otišao dobitak Hrvatske lutrije 6+1 u iznosu od 2.528.209,68 kuna. Sretna dobitnica jučer je došla po osvojeno! 

"Uvijek igram iste brojeve", rekla je na početku vidno uzbuđena igračica koja je na prodajnom mjestu Lutrije u Daruvaru uplatila pretplatu na četiri kola Lota 7 i odigrala tri kombinacije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Želi ostati anonimna, ali kaže kako svi bližnji znaju za dobitak: "Ne mislim da ću svojim ponašanjem otkriti kako sam upravo ja osvojila ovaj veliki iznos, no tu vijest sam podijelila sa svima koji su mi bliski."

Osim što ima svoje sretne brojeve, kaže kako uvijek igra na istom prodajnom mjestu, rijetko gleda izvlačenje, a brojeve provjerava na internetu. Upravo tako bilo je i ovog puta.

"Brojeve sam provjerila na internetskim stranicama i to ne jedanput. Nakon što sam shvatila da su u pitanju moji brojevi, nastupila je nevjerica, a potom sam brojeve provjeravala još nekoliko puta. Iako vidite da su to baš ti, vaši brojevi, i dalje ne vjerujete,“ rekla je kroz smijeh igračica.

Kaže kako će joj ovaj dobitak osigurati sigurniju budućnost, no planove što sve s njim, će tek napraviti. Za kraj je poručila: "Ponekad sam vjerovala u mogućnost osvajanja dobitka i ostvarilo se, stoga je poruka svima - čuda su moguća."

Istog dana dobitak je podigao i igrač koji je također osvojio dobitak 6+1 vrijedan 526.190,23 kuna, a u subotnjem izvlačenju Lota 7 osvojena su čak tri dobitka 6+1 vrijedna po 177.686,57 kn. Sretni listići odigrani su u Varaždinu, Kastvu i putem interneta, priopćili su iz Hrvatske lutrije.

Večerašnje izvlačenje Lota 7 donosi Jackpot od 10 milijuna kuna dok dobitak 6+1 iznosi 400.000 kuna. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!