Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

prepad iz zraka

Budućnost je stigla! Ovaj VIDEO ukrcavanja letećih britanskih marinaca na brod morate pogledati!

Budućnost je stigla! Ovaj VIDEO ukrcavanja letećih britanskih marinaca na brod morate pogledati!
Screenshot

Gravity's Jetsuit koristi četiri mlazna motora montirana na leđa kako bi proizveo više od 1.000 konjskih snaga

Britanska kraljevska mornarica iskušava novi futuristički način ukrcavanja na brod, krenuli su s testiranjem leta s jetpackom.

Novi videozapis prikazuje kako kraljevski marinci koriste odijelo s mlaznim motorom proizvođača mlaznica Gravity Industries za polijetanje s navalnih čamaca i slijetanje na brod u punoj brzini.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U jednom ponavljanju vježbe, vojnik slijeće na brod, a zatim vadi oružje. Kroz tu vježbu su htjeli isprobati može li vojska i policija koristiti mlazni pogon za brze infiltracijske misije, piše Futurism.

Vezana vijest

Britanija otvaranje

Nositelj jetpacka može prilagoditi brzinu i putanju

Može se vidjeti kako se marinac bez napora vinuo u nebo i u rekordnom vremenu došao do gornje palube obližnjeg broda.

Vijest dolazi nakon što je ista tvrtka objavila videozapis na kojem se vidi kako nizozemski vojnik izvodi sličan manevar.

Gravity's Jetsuit koristi četiri mlazna motora montirana na leđa kako bi proizveo više od 1.000 konjskih snaga. Zahvaljujući dizajnu, nositelj jetpacka može prilagoditi brzinu i putanju promjenom položaja ruku.

Isto odijelo nosio je osnivač Gravity Industries Richard Browning 2019. godine kada je srušio vlastiti svjetski rekord postigavši ​​brzinu veću od 85 km/h dok je letio iznad mola u Brightonu.

Gravity je također surađivao s britanskim hitnim službama kako bi omogućio bolničarima da dođu do udaljenih područja u rekordnom vremenu.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!