Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

idealna destinacija

Putujte jeftino, putujte u Hrvatsku, tako Britanci reklamiraju našu zemlju u posezoni. Zar i gradove poput Dubrovnika!?

Putujte jeftino, putujte u Hrvatsku, tako Britanci reklamiraju našu zemlju u posezoni. Zar i gradove poput Dubrovnika!?
Grgo Jelavic/PIXSELL

Izračunali su da je smještaj u Dubrovniku u listopadu za 350 funti jeftiniji nego sličan odmor na Malti

Britanska udruga za zaštitu potrošača predlaže svojim sugrađanima koji žele jeftin posezonski odmor na Mediteranu, da biraju Hrvatsku, piše Morski.hr.

Prema istraživanju Udruge za zaštitu potrošača Which, Hrvatska je najjeftinija mediteranska destinacija za listopadski odmor, uz Grčku, Španjolsku, Maltu i Portugal.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izračunali su da je smještaj u Dubrovniku u listopadu za 350 funti jeftiniji nego sličan odmor na Malti, a jeftiniji je i od aranžmana u ostalim navedenim mediteranskim zemljama. Dubrovnik je ispao najjeftiniji i za smještaj od 5 zvjezdica koji stoji oko 520 funti po osobi.

Vezana vijest

šeik, dubrovnik, Faisal bin Qassim Al-Thani

Analiza se bazirala na cjenovno pristupačnim aranžmanima koji uključuju letove iz Londona preko turoperatora koji su najfleksibilniji u pandemijskim uvjetima, a analiza je uključila i smještaj s doručkom za četveročlanu obitelj.

Malta se pokazala najskupljom, jer bi odmor na ovoj otočnoj državi britanskog turista stajao 805 funti. Na drugom mjestu po cijeni je Grčka gdje aranžman na razini tri zvjezdice u listopadu po osobi stoji 679 funti, u Portugalu je 671 funta, dok je u Španjolskoj 629 funta po osobi.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!