Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

nema intime

Zaposlenik McDonald‘sa otkrio tajne i izazvao paniku: 'Čujemo i vidimo sve što govorite i radite u autu...'

Zaposlenik McDonald‘sa otkrio tajne i izazvao paniku: 'Čujemo i vidimo sve što govorite i radite u autu...'
Shutterstock

Zaposlenici mogu čuti sve što govorite u autu čak i kad je njihov mikrofon isključen i još nitko nije ni došao do pulta

Korisnik TikToka @charlton.a otkrio je istinu koja stoji iza McDrive naručivanja u McDonald'su zbog čega su korisnici doveli u pitanje njihove naizgled privatne posjete tom lancu brze hrane.

U videu koji je objavio može se vidjeti kako zaposlenici McDonald'sa mogu čuti sve što govorite u autu čak i kad je njihov mikrofon isključen i još nitko nije ni došao do pulta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Charlton na snimci nosi svoju radnu uniformu, nudeći tako jedinstvenu perspektivu usluge brzog naručivanja.

Kako bi sustav naručivanja bio brži, zaposlenici ovog popularnog lanca brze prehrane kroz prozor McDrivea imaju instalirane kamere koje fotografiraju svakoga tko se približava prozoru za naručivanje, piše The Sun.

Kupci tako imaju snimljenu fotografiju u stilu "mugshota" za volanom, ali samo zato da bi osoblje znalo kome predati koju narudžbu.

Videozapis je izazvao paniku na drutvenim mrežama zbog toga što zaposlenici čuju razgovor mušterija za koji su mislili da ostaje u "privatnosti" njihova automobila kao i zabrinutost time  što su "kamere ulovile".

"Žao mi je, McDonald's", napisao je jedan korisnik.

"Sad znam da svaki put čuju našu svađu kad ne znamo što bismo naručili", našalio se drugi korisnik TikToka.

Treći je napisao: "Stvarno?! Rekao sam stvari koje nitko nikad nije trebao čuti".

U raspravu su se uključili i drugi zaposlenici McDonald'sa koji su potvrdili Charltonove tvrdnje i sugerirali da će lanac doživjeti "100-postotni rast prodaje" misterioznih knjiga recepata.

No nisu svi bili tako sigurni, a jedan zaposlenik McDonald'sa je u komentaru napisao: "Sad će mi dolaziti kupci koji traže knjige s receptima u mojoj poslovnici, a mi ih nemamo!".

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!