Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

On bježi u tzatvor

Osuđen na kućni pritvor, preklinje da ga uzmu u zatvor: 'Ne može više izdržati prisilni suživot sa svojom suprugom'

Osuđen na kućni pritvor, preklinje da ga uzmu u zatvor: 'Ne može više izdržati prisilni suživot sa svojom suprugom'
AP

Talijanski karabinjeri izvijestili su da 30-godišnjak, osuđen za niz djela zbog droge, sve čini kako bi za strpali u zatvor

Muškarac osuđen na kućni pritvor prijavio se u policijsku postaju i tražio da ga smjeste u zatvor jer mu je život u kućanstvu sa suprugom i njezinom obitelji nemoguć, objavili su talijanski karabinjeri u subotu.

Tridesetogodišnji Albanac nastanjen u mjestu Guidonia Montecelio blizu Rima "ne može više izdržati prisilni suživot sa svojom suprugom", objavili su karabinjeri iz susjednog grada Tivolija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"U očaju odlučio je pobjeći, spontano se prijaviti karabinjerima te zatražiti da odsluži svoju kaznu iza rešetaka", dodaju.

Muškarac je osuđen na kućni pritvor već nekoliko mjeseci zbog zločina povezanih s drogom i takvu bi kaznu trebao služiti nekoliko godina, što mu se činilo bezizlaznim, rekao je kapetan Francesco Giacomo Ferrante iz Tivolija.

Rekao je da mu je "život postao pakao" i "da više ne može" pa "želi u zatvor", objasnio je kapetan.

Kada se prijavio karabinjerima muškarac je uhićen zbog kršenja kućnog pritvora te su pravosudne vlasti naredile da ga se smjesti u zatvor.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!