Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

osmislila nešto novo

Inovatorica dječjih proizvoda ostvarila impresivan rezultat na Međunarodnom sajmu: 'Ovo mi je predobar početak'

Inovatorica dječjih proizvoda ostvarila impresivan rezultat na Međunarodnom sajmu: 'Ovo mi je predobar početak'
BABY SLEEP IGLOO d.o.o.

'Nikakva nagrada mi nije uopće ni pala na pamet', priznaje poduzetnica

Inovatorica i poduzetnica Mihaela Tokić sa svojim Baby sleep Igloo zaslužna je za nekoliko noviteta u svijetu opreme dječjih krevetića.

''Roditelji djece od otprilike godinu dana teško spavaju jer se djeca često otkriju po noći. Jedino rješenja za otkrivanje djece po noći su vreće za spavanje, a djeca kad su aktivnija izlaze iz te vreće. Igloo je mali šator kojeg je napravio moj suprug koji je doktor konstrukcije na Strojarskom fakultetu'', objasnila nam je Tokić ranije ove godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sada je na Međunarodnom sajmu Inovacija – INOVA osvojila zlato upravo za taj proizvod, a osim toga za svoju ogradicu Zaštitnicu osvojila je srebro. Riječ je o ogradici koja je zakrivljena preko ruba i tako čuva dijete od udaraca kad se počne dizati na noge.

''Na sajam sam otišla čisto radi stvaranja poznanstava jer namjeravam izvoziti vani. To je Međunarodni sajam na kojem sudjeluje 20 zemalja svijeta i na njema sam stekla neka korisna poznanstva. Nikakva nagrada mi nije uopće ni pala na pamet, jer je cijeli sajam više posvećen tehnologiji'', kazala je Tokić.

Vezana vijest

Baby sleep Igloo

Njezini patenti su bili u kategoriji ''kemijska i tekstilna industrija'', te je u toj kategoriji osvojila i prvo i drugo mjesto.

''Presretna sam. Već vidim da mi to priznanje pomaže u prodaji proizvoda i građenju brenda. Za start jednog proizvoda, ovo je već predobar početak'', kazala nam je Tokić o kojoj smo već pisali u našoj rubrici Mali biznisi.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!