Ostani doma
Novosti / Zanimljivosti

skandal

Ginekolog uhvaćen polugol sa pacijenticom! Obećao joj je kako će je seks s njim izliječiti

Ginekolog uhvaćen polugol sa pacijenticom! Obećao joj je kako će je seks s njim izliječiti
Shutterstock

Pacijentica je opisala kako je liječnik od početka bio neprofesionalan i komentirao kako ''voli žene s malim grudima''.

Talijanski ginekolog koji je imao nadimak ''čarobna frula'' dao je ostavku nakon što je uhićen polugol s pacijenticom kojoj je obećao da će je seks s njim izliječiti. Istraga je pokazala kako je 60-godišnji dr. Giovanni Miniello pacijenticu doveo u hotelsku sobu kako bi je ''izliječio''.

Pacijentica mu je otišla zbog problema s plodnošću, a on je navodno sugerirao da ima indikacije humanog papiloma virusa (HPV), koji je spolno prenosivi DNK virus koji može uzrokovati rak, unatoč negativnom rezultatu nakon testa brisa, piše Daily Mirror
''Spasio sam brojne žene od raka. Sve koje su bile u kontaktu sa mnom poslije su imale negativan test'', izjavio je ginekolog. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Liječnik je radio u južnom talijanskom gradu Bariju, a 15 drugih žena iznijelo je slične optužbe otkako je na televiziji emitirana tajna istraga. 33-godišnjakinja koja je potaknula tajnu istragu identificirana je kao Anna Maria, a ona je rekla da se konzultirala s ginekologom nakon što nije uspjela zatrudnjeti, a on joj je savjetovao da napravi cervikalni pregled na HPV.

Vezana vijest

respirator

Pacijentica je opisala kako je liječnik od početka bio neprofesionalan, dodirivao joj je prsa i komentirao kako ''voli žene s malim grudima''. Talijanski novinari unajmili su glumicu koja je otišla istom ginekologu i on joj je rekao kako će je seks s njim imunizirati protiv virusa. 

Glumica ga je upitala hoće li koristiti zaštitu, no on je kazao kako onda ne bi imalo smisla, jer ne bi mogla dobiti benefit njegovih antitijela. 

''Uspješno sam izliječio stotine žena u 40 godina karijere'', izjavio je ginekolog i dodao da je ''samo predložio alternativni tretman koji daje rezultate''. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!