Zanimljivosti / Kultura i zabava

mega fritaja i štikle

Utrka u štiklama razveselila uvalu Črišnjevo: Iskusne žene nemilosrdno 'prešišao' muškarac!

Utrka u štiklama razveselila uvalu Črišnjevo: Iskusne žene nemilosrdno 'prešišao' muškarac!
RTL Danas

Tu su i asistenti. Štiklu treba dobro učvrstiti, a onda isprobati - kao da je na pisti

Riječane večeras čeka ukusna mega-fritaja u uvali Črišnjevo. Zanimljivo je da je danas u Rijeci održana i utrka na štiklama. Spretnost, taktika i vrhunska oprema - to je potrebno da bi se odnijela pobjeda. Staza je bila kratka, ali  zahtjevna, kako za žene, tako i muškarce. 

Rupe na asfaltu svladati mogu samo one koje su na štiklama u životu prošle kilometre, ili ipak ne…  Najbrže nisu bile žene s najviše staža na štiklama. Nemilosrdno ih je preletio jedan od momaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Moja taktika je bila niski start, brzina i upornost. To su štikle specijalnog dizajna, to mi je moj kum iz Njemačke donio, a ja sam se četiri mjeseca pripremao za to", kazao je pobjednik Frane Gregov.

Tu su i asistenti. Štiklu treba dobro učvrstiti. A onda isprobati. Kao da je na pisti. Žarku je, kaže, bilo lako. Iskustva ima odavno. 

"Ja sam u prvom životu bio ženska, i to izgleda jako zgodna, a sad u drugom životu me je Bog nagradio da budem muški i ne baš zgodan", našalio se Žarko Žeželić-Prdela, jedan od natjecatelja.

E sad, važna napomena za neku od budućih utrka. Ne vjerujte nikome. Za pobjedu se bori svim sredstvima. 

"Birale smo obuću tako da sam ja rekla da ona mora imati visoke štikle, a ja sam obula niže štikle", povjerila nam se Daniela Bilić. Paulu je mjesta koštala štikla od, u utrci najviših desetak centimetara, i to nekoliko brojeva veća. Uvalom Črišnjevo čitav dan odzvanjaju zvukovi potpetica. Na kraju svega viđenog za štikle je rođena ova vesela gospođa:

 

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!