Zanimljivosti / Kultura i zabava

pojačaj dobar zvuk

Elvis Sršen NoA donosi funky ritam jeseni u novoj pjesmi "Ritam ljubavi"

Elvis Sršen NoA donosi funky ritam jeseni u novoj pjesmi

„Ritam ljubavi“ je 14. po redu NoA-in singl, a spot za pjesmu je nastao u suradnji s Drawbox Pictures studiom

Dinamičan, plesan i netipičan – baš takav je „ritam ljubavi“. Pjesma nosi funky, brzi, ljetni ritam u jesenskim danima. Jesen je vrijeme kada svi upadamo u neku melankoliju, nostalgiju za ljetom i kada nas hvata standardna rutina. Zato kroz ovu pjesmu želimo dati dobar zvuk jeseni i oživjeti ljeto u jesenskim danima. 

„Ritam ljubavi“ je 14. po redu NoA-in singl, a spot za pjesmu je nastao u suradnji s Drawbox Pictures studiom. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Ideja je bila stvoriti pjesmu koja je omaž ludim, nepromišljenim i intuitivnim ljubavima, a kroz spot prikazati tu prikazati tu ludu privlačnost. Talentirana glumica Klara Mucci svojom glumom i plesom nosi ritam i nemir – iz scene u scenu, a moj bend, The Funkblasters daju pjesmi dobar, plesni, funky zvuk. Plešući, mimoilazeći se i sudarajući se gradskim ulicama ideja spota bila je bila prikazati dvoje ljudi koji osjećaju privlačnost i koje na kraju spaja upravo „ritam ljubavi“. Ova pjesma za mene je posebna jer je u potpunosti funky, a spot jer je u njemu ulogu dobio i Simba – meni najdraži i najposebniji pas na svijetu.“ - tako je NoA opisao novi singl i spot.

Zato, ubrzaj ritam, pojačaj dobar zvuk jeseni i uživaj u “ritmu ljubavi“.

Elvis Sršen NoA je svestrani glazbenik, tekstopisac, kompozer i producent koji ima svojih 13 objavljenih singlova. Osim nove pjesme “Ritam ljubavi“, NoA je u pripremi svog prvog studijskog albuma koji će uskoro biti objavljen. Najveći uspjeh ovog glazbenika svakako je suradnja s bendom legendarnog i svjetski poznatog Prince-a,"New Power Generation" na pjesmama "Sve što želim" i "Okovi" koja je premijerno izvedena na ZG Festivalu 2018. Singl „Moja“ osvojio je nagradu za najbolji aranžman na Splitskom Festivalu 2018. NoA ima i dva dueta s poznatim hrvatskim pjevačicama: duet sa Ivanom Kindl na Zagrebačkom festivalu s pjesmom „Mi“, a s Leom Mijatović je ove godine nastupio na Zagrebačkom festivalu s pjesmom „Pogled kao plamen“.   

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!