Zanimljivosti / Kultura i zabava

22. i 23. svibnja

Sea Star festival ide prema planu: U Umag stižu Cypress Hill, Vojko V, Dubioza Kolektiv...

Sea Star festival ide prema planu: U Umag stižu Cypress Hill, Vojko V, Dubioza Kolektiv...
PR

Naravno, organizatori intenzivno prate situaciju u Hrvatskoj i upute mjerodavnih tijela

Četvrti Sea Star Festival održat će se po planu i u skladu s objavljenim programom 22. i 23. svibnja u umaškoj laguni Stella Maris, priopćili su u četvrtak organizatori iz EXIT-ova tima.

U Kini je s toplijim vremenom došlo do drastičnog pada broja novozaraženih za 99%, a prema mišljenju epidemiologa, isto se očekuje i u Europi kako bude rastao broj toplih i sunčanih dana koji su ključni za zaustavljanje virusa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog svega toga očekuje se da će se stanje u Hrvatskoj i Europi vratiti u normalu puno prije Sea Star festivala. Organizatori su uvjereni da će umaški biser na spektakularan način označiti početak turističke sezone.

Naravno, organizatori intenzivno prate situaciju u Hrvatskoj i slijede upute mjerodavnih tijela.

Novo izdanje Star Festivala ugostit će velika glazbena imena kao što su Cypress Hill, Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, Umek, Vojko V, Kuku$, z++, Klinac, Farrago, Insolate, Tijana T te mnoga atraktivna regionalna i internacionalna imena. Uz glavne dane 22. i 23. svibnja festivalski program bit će podebljan Welcome Partyjem 21. te Closing Partyjem 24. svibnja 2020.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!