Parlamentarni izbori 2016

reakcije iz Mosta

Orepić zadovoljan rezultatom: 'Most je jedna velika politička istina u Hrvatskoj'

Upitan smatra li da je Živi zid 'preuzeo' Mostu mandate, Orepić je kazao kako je Živi zid odraz nezadovoljstva u političkom biću Hrvatske

Rezultate izlaznih anketa, prema kojima osvajaju 11 mandata, Most-ovci su komentirali uspješnima. Za RTL Danas ih je prokomentirao Vlaho Orepić.

"Ja sam iznimno zadovoljan rezultatima prvih izlaznih anketa. Vjerojatno ima birača koji su razočarani nama, ali vrlo je bitno da je Most jedna velika politička istina u Hrvatskoj i kako ima izniman potencijal za rast. Ovaj nas rezultat ohrabruje za daljni rad", poručuje Orepić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ne bih sada u kalkulacije, bitno je da odgovorno krenemo dalje. Definitivno Hrvatska više nije takva kakva je bila, promjene je pokrenuo Most, demokratski iskorak", kazao je upitan kome će Most sada uputiti svoje uvjete i s kim od većih stranaka će se čuti.

"Promjena čelnika ne znači jake promjene, no HDZ ima vremena da dokažu suprotno, sada nisu demokratska stranka, i moraju pokazati potencijal da to žele napraviti", komentirao je Orepić novog šefa HDZ-a Andreja Plenkovića.

Upitan smatra li da je Živi zid 'preuzeo' Mostu mandate, Orepić je kazao kako je Živi zid odraz nezadovoljstva u političkom biću Hrvatske.

"Svima su pomalo uzeli biračkog tijela, no oni nisu participirali u izvršnoj vlasti i nisu spremni za to. Vikati uvijek je lakše nego raditi", zaključuje.

Izdvojeno

Reci što misliš!