Ostani doma
Potraga

Nastavak skandala

Potraga otkriva tko se sve još u siječnju cijepio u Gospodarskoj komori u Karlovcu! Među njima i glavni državni revizor!

Potraga otkriva tko se sve još u siječnju cijepio u Gospodarskoj komori u Karlovcu! Među njima i glavni državni revizor!
RTL/Pixsell/Shutterstock

RTL-ov istraživački magazin Potraga večeras ekskluzivno donosi najnoviji nastavak skandala s cijepljenjem protiv Covida.

Kad je Potraga još jučer otkrila tko se sve preko reda cijepio u Gospodarskoj komori u Karlovcu, lokalni Stožer krenuo je "peglati štetu".

Poslali su svim medijima priopćenje u kojem stoji da su kroz kampanju cijepljenja procijepili 15 predstavnika najvećih tvrtki i poduzetnika koji su "svojim primjerom ukazali na važnost povjerenja u zdravstveni sustav", ali i kako bi njihov primjer potaknuo sve ostale na cijepljenje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Da nije žalosno bilo bi smiješno, jer ta "promocija“ cijepljenja do otkrića Potrage bila je tajna, a za ulaznicu za to cijepljenje, otkrit će večerašnja Potraga – bile su itekako važne stranačke veze i poznanstva. Pa je tako po svoju dozu u prostorije gospodarske komore stigao i ni manje ni više, nego glavni državni revizor Ivan Klešić.

Kako se sve odvilo, tko je još cijepljen i kako su u ovoj priči premreženi poslovno stranački odnosi revizije i HDZ-a doznajte u Potrazi, večeras u 19:20!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!