Ostani doma
Potraga

KAKO POBIJEDITI INFLACIJU?

Unatoč inflaciji, prilike za zaradu u posljednjih godinu dana bile su ogromne. Potraga istražila u što se najviše isplatilo ulagati i što sve tržište nudi

Od petsto kuna do pet milijuna kuna - opcija za investirati ima gotovo za svakoga - ovisno o tome koliko je spreman uložiti, ali i riskirati

Inflacija malo pomalo gricka novac onih koji ga samo drže na računu, to je sad već svima posve jasno. Potraga je zato odlučila istražiti koje su sve prednosti i mane najpopularnijih načina štednje i ulaganja.

Prošla je godina, unatoč svemu, bila odlična godina za ulaganje. Ali samo onima koji su uložili u prave stvari. Neki su na uloženih tisuću kuna mogli izgubiti 100, a drugi zaraditi i dvadeset tisuća - u samo godinu dana.

Vezana vijest

Potraga

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dario Todorović je uz pomoć matematičara Tonija Miluna istražio koji su bili najbolji odabiri, te koje su prednosti i mane svakog od trenutačno najpopularnijih oblika štednje i ulaganja.

Od petsto kuna do pet milijuna kuna - opcija za investirati ima gotovo za svakoga - ovisno o tome koliko je spreman uložiti, ali i riskirati.

Više pogledajte u prilogu. 

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!