Vijesti / Promo

AMBIENTA 2019.

Ekskluzivan uvid u najnoviju kolekciju namještaja iz Prime

Ekskluzivan uvid u najnoviju kolekciju namještaja iz Prime
PROMO

Od 10. do 14. listopada 2018. na Ambienti, međunarodnom sajmu namještaja, Prima Grupa premijerno predstavlja kolekciju namještaja za 2019. godinu.

Na gotovo 1000 m2 izložene su nove kolekcije kuhinja po mjeri, noviteti iz blagovaonskog programa i namještaja za dnevne sobe, novi modeli spavaćih i dječjih soba, predsoblja i kupaonskog namještaja te najnovija kolekcija madraca.

U novoj kolekciji posebnu pažnju plijene inovativna rješenja iz segmenta modularnog tapeciranog namještaja, a modularnost se primjenjuje i na linije regala, predsoblja, kupaonskog namještaja te programe spavaćih soba. Ovim visokofunkcionalnim rješenjima krajnjem korisniku omogućeno je da u cijelosti iskoristi svaki centimetar raspoloživog prostora kombinirajući niz različitih modula.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Moderne linije i vrhunski materijali odlikuju i novu kolekciju kuhinja po mjeri koja se lako oblikuje uz stručno savjetovanje i besplatno 3D planiranje u svim Prima salonima. Primine kuhinje savršeno nadopunjuju noviteti iz blagovaonskog programa koji bojama i materijalima stilski zaokružuju svaki interijer. Primina nova luksuzna linija kuhinja po mjeri Liberta, elegantnih minimalističkih linija, u vrijednosti od čak 100.000,00 kn je glavna nagrada koja očekuje sretnog posjetitelja ovogodišnje Ambiente.

-  Nova kolekcija namještaja za 2019., koju predstavljamo na ovogodišnjoj Ambienti, uskoro će biti dostupna u cijeloj Priminoj maloprodajnoj mreži. Posebno smo ponosni na ovu kolekciju koja je osmišljena i proizvedena u Primi. Naš dizajn tim neprestano je u potrazi za novim, boljim i kreativnijim rješenjima, a oslanjamo se na najkvalitetniju domaću sirovinu. Svojim kupcima pružamo mogućnost da svoj dom, apartmane ili kuće za odmor u potpunosti opreme kvalitetnim hrvatskim namještajem - poručio je povodom otvaranja Ambiente, direktor i vlasnik Prima grupe, Renato Radić.

Posebna sajamska ušteda od minimalno 30% te besplatna dostava očekuje sve Primine kupce na Ambienti. Osim toga, Primini će dizajneri na izložbenom prostoru u paviljonu 9, svakim danom od 15 do 18 sati, pružati besplatno stručno savjetovanje za uređenje doma. Sajamska ušteda na najnoviju kolekciju od minimalno 30%, osim na Ambienti, vrijedi i u svih 55 Prima salona diljem Hrvatske.

Izdvojeno

Reci što misliš!