Vijesti / Promo

okrugli rođendan

Pauza.hr proslavila 10 godina naručivanja dobre hrane preko interneta!

Pauza.hr proslavila 10 godina naručivanja dobre hrane preko interneta!
PROMO

Sjećate li se što je bilo popularno davne 2008. godine?

Facebook nas je tek počeo upoznavati s čarima društvenih mreža, a Instagram... Nismo ni slutili kako će kroz koju godinu tamo neki Instagram biti tako popularan. Tek su se počeli koristiti pametni telefoni, tako da su selfiji, tagiranja i filteri bili jedan nepoznati svijet. Sumrak saga bio je najbolji film ikad, a naručivanje hrane odvijalo se putem fiksnih telefona, sve da bi uz taj super film pojeli i super pizzu. Ah, kako su drugačija bila ta vremena!

Ali, te 2008. godine dvoje mladih poduzetnika odlučilo je biti korak ispred svog vremena te pojednostaviti naručivanje hrane jer tko će više kopati po ladicama tražeći letke pizzerija koje bi im dostavile pizzu bez puno muke i nesporazuma.  Zato su skupili glave, zagrijali tipkovnice i u kutu dnevnog boravka stvorili Pauza.hr, prvi hrvatski servis za online naručivanje hrane.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon 10 godina finih obroka naručenih sa šarene nam stare stranice, Pauza.hr u sklopu svog rođendana lansira potpuno redizajniranu stranicu kako bi naručivanje bilo brže i jednostavnije. Čist dizajn, nove funkcionalnosti, ali i mobilna aplikacija (jer ipak u sadašnjem vremenu živimo s mobitelom zalijepljenim za dlan) znače puno dobrih, brzih i ukusnih dostava za Pauzin 10. rođendan, ali i u godinama koje slijede.

Svakako vas pozivamo da isprobate redizajniranu Pauzu kao i aplikaciju koja se može preuzeti na OVDJE. 

Izdvojeno

Reci što misliš!