Vijesti / Promo

Uspjeh na međunarodnom sajmu namještaja

PRIMA grupa postala ekskluzivan zastupnik prestižnog branda COCO maison za cijelu regiju

PRIMA grupa postala ekskluzivan zastupnik prestižnog branda COCO maison za cijelu regiju
PROMO

Vodeći hrvatski proizvođač namještaja, Prima grupa, predstavila je svoju najnoviju kolekciju na najznačajnijem europskom sajmu namještaja, IMM Cologne 2019, koji se od 14. do 20. siječnja održao u Kölnu.

Priminu kolekciju odlikuju suvremeni dizajn, kvaliteta temeljena na pažljivo odabranim kombinacijama materijala, funkcionalnost i visoka estetika. Noviteti u programima namještaja za dnevne sobe i blagovaonice, kojima dominiraju podatne tkanine te kombinacija masivnog drva hrasta s metalom, izloženi su u okviru 270 m2 izložbenog prostora. Po prvi put predstavljena je i linija luksuznih box-spring kreveta koji, uz impresivan izgled, jamče i izuzetnu udobnost te zdravo i kvalitetno spavanje. 

Desetljeće iskustva u prezentiranju svojih proizvoda na brojnim međunarodnim sajmovima, PRIMA grupi donijelo je prisutnost na brojnim europskim tržištima. No, kelnski sajam ove je godine, osim uspjeha nove kolekcije, označio i početak jednog novog partnerstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

PRIMA grupa na sajmu je službeno potvrdila dugotrajnu stratešku suradnju s poznatim nizozemskim proizvođačem koncept namještaja Habufa, koji u svom portfelju ima 3 snažne proizvodne marke namještaja (Henders & Hazel, XOOON i Happy @ Home) te vlastitu liniju dekorativnih predmeta i dodataka za dom pod markom COCO maison. Habufa je na međunarodnom tržištu prisutna 60 godina, a u PRIMI je prepoznala ravnopravnog partnera s vrlo sličnim ambicijama i planovima.

Kolekcija COCO maison obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje: dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj. Prati najnovije trendove te nudi bogatu lepezu atraktivnih i modernih dekorativnih predmeta koji će sada biti dostupni i u PRIMI.

- Naše premium kolekcije namještaja, koje su osmišljene i proizvedene u Primi, savršeno se nadopunjuju s njihovom linijom dekoracija za dom - COCO maison. Uskoro u svoje salone uvodimo ovaj visoko moderni i trendovski dekorativni asortiman koji kreira vrhunski tim nizozemskih dizajnera. COCO maison je novitet na hrvatskom tržištu, koji će u vrlo kratkom periodu postati prepoznatljiv i tražen brend, poručio je Renato Radić, vlasnik i direktor PRIMA grupe.

Izdvojeno

Reci što misliš!