Vijesti / Promo

NE PROPUSTITE

IKEA festival donosi modnu poslasticu – reviju unikatnih modela Zorana Aragovića izrađenu od IKEA tekstila

IKEA festival donosi modnu poslasticu – reviju unikatnih modela Zorana Aragovića izrađenu od IKEA tekstila
PROMO

Od 2. do 14. travnja robna kuća IKEA Zagreb postat će poprište brojnih zanimljivih događanja za sve ljubitelje uređenja doma, ali i mode.

Zagrebačka IKEA će po prvi puta ugostiti i modnu reviju, i to kolekcije koja sadrži 20 modela izrađenih od IKEA tekstila. Modele je osmislio i realizirao poznati hrvatski modni dizajner Zoran Aragović, koji se prihvatio izazova da njegove kreacije postanu još neobičnije, a boje još intenzivnije.

Prva modna revija je na rasporedu u petak, 5. travnja, u 19 sati i namijenjena je članovima IKEA FAMILY programa, dok je samo sat kasnije repriza revije i otvorena je za sve posjetitelje. Revija se može ponovo pogledati u subotu, a bit će prikazana i u subotu i nedjelju, 13. i 14. travnja, u istim terminima. Prvog vikenda reviju će nositi profesionalni modeli, dok će se drugog vikenda na modnoj pisti okušati sami IKEA zaposlenici – što će dati posebnu draž ovom događaju.

Uz ovu modnu poslasticu, dvotjedni IKEA festival donosi i mnogo aktivnosti, radionica i iznenađenja na kojima će gosti moći uživati, zabaviti se te naučiti ponešto o uređenju i organizaciji doma. Tako se posjetitelji robne kuće IKEA mogu pridružiti kuhanju sa Sanjom Doležal, zaviriti u prigodno preuređene „sobe iznenađenja“, a na radionicama za ljepši dom mogu naučiti više o tome kako osvježiti svoj životni prostor uz pomoć tekstila ili riješiti probleme s odlaganjem stvari.

Najmlađi se tijekom trajanja festivala mogu nasmijati uz klauna Balonka ili razveseliti uz neke od video igara, a tijekom vikenda u jutarnjim satima na dječjim radionicama savladati osnove žongliranja i čarobnjaštva.

Više o festivalu i rasporedu aktivnosti provjeri na IKEA webu.

Izdvojeno

Reci što misliš!